İşte akıllı telefonlara yeni klavye ekleme yöntemleri

İşte akıllı telefonlara yeni klavye ekleme yöntemleri

İphone Klavye Ekleme & Değiştirme yöntemleri

Günümüz teknolojisinin hızlı değişen yapısını kontrol etmek pek de mümkün de olamıyor artık yeni çıkan ürünler hayatımıza hızlı girip çıkmakta çoğu yeni teknolojinin şuan ismi bile hafızlarımızdan silinmekte çağımızın parlayan yıldızı İphone' lar ise bu hıza öncülük eden markalardan öyle ki, teknoloji de her zaman bir üst çıtaya ulaşmak için olabildiğince verimli çalışmalar için çaba sarf etmektedir. Yeni çıkarılan her İphone kullanıcıların iştahını oldukça kabartmaktadır. 


Ülkemizde de yaklaşık 2 3 haftadır satışı yapılan yeni iphone X in şuaralar oldukça ilgi odağı olması İphone kullanıcı isteklerini ve beklentilerine bir karşılık bulduğunu kanıtı denebilir. Her ne kadar ileri teknoloji ürün yapılsa kullanıcıların bu ürünlere alışması biraz zaman almaktadır. Genç neslin adaptasyon sorunu olmasa da orta ve ileri yaşlardaki kullanıcıların zorlandıkları söylenebilir. 


Peki, bu adaptasyonu nasıl hızlı getirilir denilirse, yapılan lansman takipleriyle ya da kullanım kılavuzu nitelikte ki teknoloji videoları oldukça yararlı olacaktır. Günümüz teknolojisi kullanım kolaylığında oldukça ilerleme göstermiş denebilir böyle ki yüz tanıma teknolojisinde de oldukça ileri seviyede tanıma özelliği gösteren iphone'lar ortaya çıkmaktadır. Tek yumurta ikizi olmadığınızı sürece telefonunuzu sizden başka kime kullanamamaktadır. İphone bu yeniliği ile adeta bir başyapıt oluşturmuş denebilir.
 

İphone Klavye Ekleme & Değiştirme
 

Klavye eklemek için izlenmesi gereken yönerge şu şekilde ilerlemektedir. App store' a girilip arzu ettiğiniz klavye uygulamasını indirin. Daha sonra Apple Touch ID' i veya Kimlik şifrenizi kullanarak girişinizi yapıp klavye ayarlarına girin ayarlar sekmesinden Genel daha sonra klavye klavyeler ve yeni klavye ye ekleye tıklayın ve indirdiğiniz klavyeye tıklayarak işlemi gerçekleştirin.
 

Değiştirme
 

Başka bir klavyeye geçme kullanılan mesaj yazma uygulamalarında bulunan dünya simgesine (değişiklik gösterebilmektedir) basılı tutulmasının ardından kullanmak istenilen klavye seçilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.