İşte CHP Karşıyaka'nın yeni patronu!

İşte CHP Karşıyaka'nın yeni patronu!

CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka’da partililer bugün ilçe başkanını seçmek için sandık başına gitti.

Kongrede Serdar Koç ile Serdar Yavaşoğlu yarıştı. Koç 258, Yavaşoğlu ise 133 oy aldı.

KONGREYE YOĞUN İLGİ!
CHP Karşıyaka’da Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu Salonunda ilçe kongresi toplandı. Kongreye, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi eski Başkanları Hüseyin Mutlu Akpınar, Cevat Durak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, İzmir eski milletvekili Musa Çam, Devlet eski Bakanı Yaşar Okuyan, İl eski Başkanı Asuman Güven katıldı. Kongrenin divan başkanı Karşıyaka siyasetinin duayen isimlerinden Rıfat Özer seçildi.

‘TEK RENK ÇIKACAĞIZ'
Kongrede konuşan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, “Kongrede farklı renkler yarışabilir ama bu kapıdan çıktığımızda hepimiz tek renk çıkacağız. Ben de bu kongre salonunda seçilip geldim. Mahalle kordinötörü olarak başladığım yolda, Ağabeyim Mustafa Özuslu ile Yönetim Kurulu’nda çalıştım. Siyasette bana çok şey vermiştir kendisine çok teşekkür ederim. 2 dönem seçilerek CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığını yapmayı bana nasip ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu çok onurlu bir görevdir. Mahalle, il, kurultay delegeliği de yaptım. Örgütte her kademede görev yapma şerefine nail oldum. Karşıyaka CHP’nin kalesiydi ama son 5 yılda Türkiye’nin kalesi olduk. Bu örgüt Sayın Cemil Tugay’ı 70. 85 oy  ile seçilmesini sağlamıştır. Bu örgütün tüm kademelerine teşekkür etmeyi bir borç bilirim. 31 Mart Yerel Seçimlerinden önce hepimizde bir umutsuzluk vardı. Bizler acaba iktidar olabilirmiyiz diye düşünürken, bunun mümkün olduğunu gördük. 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’lilere bir umut doğmuştur. Kongrelerimiz parti içi iktidarın yarışı değil, ülkeyi yönetecek kadroların seçilmesine vesile olmalıdır. Bu kongreye farklı renklerde girebiliriz ama iki adayımızda buradan çıkarken tek renk ve 6 ok ile çıkacaklar”diye konuştu

'BELEDİYE BAŞKANININ YARDIMCI OLMAYA İHTİYACI VAR'
"Ben dokuz buçuk aydır belediye başkanıyım" diyen Başkan Tugay "Daha önce ilçe yöneticiliği de yaptım. Kendi gördüğümü söylemek istiyorum. Belediye başkanı örgütün önünde bekler. Kim seçilekcekse kim başkanımız olacaksa ondan rica ediyorum. Belediye başkanına yardımcı olun. Belediye başkanının yardımcı olmaya ihtiyacı var. Saçma sapan adamlar saçma sapan şeyler söylüyor. Bin bir türlü yalan söyleniyor. İlçe örgütümün ağzını açıp bir şey söylemesini bekliyorum. Yeni seçilecek ilçe başkanımdan bunu bekliyorum. Hakkım var diye buna düşünüyorum. Bir ilçe yöneticisinin belediye başkanından ne beklediğini de biliyorum. iş isteyebilir, sıkıntısına çare olmasını, nikahını kıymasını isteyebilir. Gerektiğinde gel benim için kız iste de diyebilir. Bunlar oldu çünkü. Benim amatör spor kulübüme yardım et de diyebilir. Ama belediye başkanını anlamak ve belediye başkanın da kendini örgüte anlatma zorunluluğu var. Ama bazen imkansızın istendiğini fark etmek gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.