İşte CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun hedefindeki 4 il

İşte CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun hedefindeki 4 il

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimlerine yönelik kampanya döneminde İstanbul, Ankara, Mersin ve Bursa’ya ağırlık vermesi planlanıyor.

CHP’de yerel seçimlere yönelik kampanya kapsamında Kılıçdaroğlu’nun da önümüzdeki haftadan sonra aralıksız bir şekilde 31 Mart’a kadar sahada olmasına yönelik planlama yapılıyor.

Kılıçdaroğlu’un illerde yapacağı miting ve toplantıların organize edilmesi amacıyla Organizasyon Komitesi kuruldu. Komitenin başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan yaparken, CHP milletvekilleri Ahmet Akın, Orhan Sümer, Ali Haydar Hakverdi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir de görev yapacak.

Kılıçdaroğlu’nun 27 Şubat’ta Batman Sason ziyaretiyle başlayacak programın aralıksız bir şekilde 32 gün boyunca sürmesi amaçlanıyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yerel seçim kampanya döneminde ağırlıklı olarak büyükşehir belediyesi bulunan kentlere yönelik çalışma yapacağı bildirildi. Söz konusu kentler ve ilçelere birden fazla gidileceği belirtildi.

Öte yandan CHP’de muhalif 12 üyenin talebini geri çekmesi üzerine bugün yapılacağı ilan edilen Parti Meclisi (PM) toplantısı da iptal edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.