İşte en dayanıklı ve onarımı kolay akıllı telefonlar!

İşte en dayanıklı ve onarımı kolay akıllı telefonlar!

2017 yılının en dayanıklı ve onarımı kolay akıllı telefonları ünlü TouTuber tarafından ödüllendirildi.

Akıllı telefonları parçalama ve dayanıklılık testi uzmanı Zack, JerryRigEverything, dayanıklılık ve onarım kolaylığıyla onu en çok etkileyen telefonlara ödül verdi.

JerryRig, Nokia 6'ya 2017’nin En Dayanıklı Akıllı Telefonu ödülünü veriyor. Listenin en sonunda ise şaşırtıcı derecede kolay kırılma özelliğine sahip olan HTC U11 bulunuyor. Telefon, basınca duyarlı bir çerçeve büyük bir düğme görevi gördüğünden, ekranla doğrudan temas halinde ve bu nedenle daha kısa ömürlüdür.


Diğer kategoriler arasında, 2017 yılının en kolay onarılan telefonu yer alıyor. Bu kategoride birinci sırada kolayca değiştirilebilir ekranı ve altındaki mühürlü donanımı nedeniyle Google Pixel 2 yer alıyor.

iPhone'ların yeni üçlüsü iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X, geçen yılın en az onarılabilir akıllı telefonu haline getiren bir arka cam paneli ile inşa edilmişti. Ve kırıldığı zaman onarımı size pahalıya mal olacak. Apple, 350 $ ile 500 $ arasında değiştirme maliyeti çıkarıyor.

Diğer üç ödül, BlackBerry Keyone'un 2017'nin En İyileştirilmiş Telefonu, HTC U Ultra Sapphire Edition'ın ise cephedeki 6 inç safir camıyla En Yenilikçi olarak ödüllendirilmesini içeriyor. Son ödül  2017Yılının En İyi Bütçe Telefonu olarak OnePlus 5T'ye gidiyor.

Kaynak: Teknolojioku

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.