İşte Facebook F8’de tanıtılacak WhatsApp yenilikleri!

İşte Facebook F8’de tanıtılacak WhatsApp yenilikleri!

Son yıllarda pek de iyi günler geçirmeyen Facebook, bir yandan da yeni konferansı için hazırlanıyor. 

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook F8 konferansı 30 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor. Mark Zuckerberg’in yönetiminde WhatsApp ve Instagram’ın olduğunu düşününce, konferansta bu platformlara dair yeniliklerin de duyurulacağını tahmin edebiliyor. Henüz resmi olarak açıklanmasa da önemli WhatsApp yenilikleri için bu konferans işaret ediliyor. Bu arada konferansın Amerika Birleşik Devletleri saatine göre saat 10:00’da başlayacağını hatırlatalım.

WhatsApp Web için görüntülü konuşma başlıyor!

Konferansta her ne kadar gözler Facebook’ta olsa da F8, WhatsApp ile ilgili de bazı önemli bilgilere ev sahipliği yapacak. WhatsApp yenilikleri kullanıcı dostu olmasıyla öne çıkıyor. Şimdi, tanıtılması beklenen yeniliklere yakından bakalım.

Bildiğiniz gibi WhatsApp Web olarak masaüstünde de kullanılabiliyor. Ancak, burada bazı eksiklikler mevcut. Bu eksiklikler Windows 10 için geliştirilen yeni uygulamayla giderilecek. Son çıkan bilgilere göre, Windows 10 için WhatsApp uygulaması herhangi bir Windows 10’lu cihazda rahatlıkla çalışabilecek. WhatsApp Web için de yenilik söz konusu. Artık masaüstünden de görüntülü arama yapılabilecek.

WhatsApp karanlık mod aslında uzun zamandır bekleniyordu. Ortaya çıkan sızıntılar bu özelliğin neredeyse hazır olduğuna işaret ediyor. F8 konferansında muhtemelen WhatsApp karanlık mod da tanıtılacak. Bildiğiniz gibi bu mod şimdilik beta olarak bulunuyor.

WhatsApp etiketler de yeni güncellemelerle birlikte hareketli hale gelecek. Animasyonlu etiketlerin yanında Android için uygulama parmak izi ile açılabilir hale getirilecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.