İşte İos İçin En İyi Hava Durumu Uygulamaları...

İşte İos İçin En İyi Hava Durumu Uygulamaları...

Güne başlarken kötü hava şartlarından olumsuz etkilenmemek, dışarıdaki işlerimizi hava durumuna uygun olarak planlamak için takip ettiğimiz bir hava durumu uygulamasına ihtiyacımız var.

İOS’ un bize sunduğu, ihtiyacımıza cevap verecek, en gelişmiş, en kapsamlı ve en çok tercih edilen çok fazla hava durumu uygulaması var. Telefonumuza yükleyeceğimiz bu uygulamalardan biriyle her gün, her an hava durumunu takip edebilir, hava durumumuzun yaşantımıza olumsuz etkisini en aza indirebiliriz. Mutlaka bu yazıya göz atmalısınız.
 

1-AccuWeather
 

Dünyada en fazla tercih edilip kullanılan hava durumu uygulamalarından biri olan bu uygulama, sunduğu 40 dan fazla dil seçeneğiyle, oldukça başarılı ve ulaşmak istediğiniz bütün detaylara sizi kolaylıkla ulaştıran bir uygulama. Hava durumunun bütün ayrıntılarına saatlik, günlük ve 15 günlük hava tahminlerine ve hareketli radar ve uydu görüntüleri sunuyor.
 

2-Canlı Hava Durumu
 

Yine İOS’ un en çok tercih edilen uygulamalarından biri.20 tane dil seçeneği, kısa ve uzun dönemlik hava tahminleri, gösterilen ve hissedilen sıcaklık değerleri, görüş mesafesi, yağmur, rüzgâr, nem, gün doğuş ve batış bilgileri ile işlevselliği ve görselliği oldukça güzel bir uygulama daha.
 

3-Hava&Radar
 

Bu uygulamayı kullanmayı başladığınızda, bulunduğunuz konumdaki hava durumunu, hava radarları ve hava tahminleriyle birlikte takip edebileceksiniz. Maksimum iki haftanın hava tahminlerini takip edebilirsiniz.
 

4-Meteoroloji Hava Durumu
 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İOS'lar için geliştirilen bu uygulama anlık hava durumu, sıcaklık, nem, rüzgâr, basınç, gün doğumu, gün batımı, deniz suyu sıcaklıkları ve kar kalınlıkları gibi bilgiler veriyor. Olumsuz hava koşullarına hazırlıklı olabilmeniz için uyarı bildirimleri de sunan bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 

5-Weather Underground
 

En çok tercih edilen uygulamalardan biri olan bu uygulamada anlık hava şartları, sıcaklık, yağış olasılığı, rüzgâr yönü ve hızı, saatlik ve 10 günlük hava tahminleri yer alıyor. Apple Watch ile uyumlu çalışan bu uygulama sunulan bilgileri kolayca görebilmenizi sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.