İşte kemikleri ve eklemleri güçlendiren doğal karışım tarifi...

İşte kemikleri ve eklemleri güçlendiren doğal karışım tarifi...

Kemikleri güçlendirmek için ilaç kullanmanıza gerek yok. Ek ya da ana tedavi olarak, diğer doğal alternatiflerden faydalanabilirsiniz.

Vücudu destekleyen kemiklerin ve eklemlerin zarar görmemesi için herhangi bir rahatsızlığa dikkat etmek, günlük aktivitelerin etkilenmemesi ya da durumun zamanla kötüleşmesinin önüne geçmek için oldukça önemlidir. Bu sayede, hayat kalitenizde herhangi bir sınırlama ya da azalmanın oluşmasını engellemiş olursunuz. İşte kemikleri ve eklemleri güçlendiren, lezzetli olduğu kadar tamamen doğal olan bu tarifi keşfedin.

Malzemeler:

2 yemek kaşığı kabak çekirdeği, 2 yemek kaşığı susam, 2 yemek kaşığı aromasız jelatin, 5 yemek kaşığı keten tohumu, 3 yemek kaşığı kuru üzüm ve 1 bardak bal.

Hazırlanışı:

Öncelikle çekirdekleri blendırdan geçirin, arından jelatini, üzümleri ve balı ekleyin. Tamamen pürüzsüz bir karışım elde edene kadar malzemeleri 2 ya da 3 dakika blendırdan geçirin. Hazır olduğunda karışımı kapaklı bir kaba koyun ve buz dolabında saklayın.

Nasıl tüketilir?

Tercihen aç karna için.Öğle yemeğinden ve isterseniz akşam yemeğinden önce içebilirsiniz. Etkisini göstermesi için bu karışımı bir süre için. İçimini kolaylaştırmak için yarım bardak ılık su ile karışımı seyreltebilirsiniz. 2 aya kadar buzdolabında saklayabilirsiniz. Bu karışım eklem ve kemik ağrılarınızı azaltacak.

Kaynak: Kemikleri güçlendiren en doğal karışım!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.