İşte kendinden büyük bir erkek ile birlikte olmanın avantajları

İşte kendinden büyük bir erkek ile birlikte olmanın avantajları

Yaş ilerledikçe kadınlar sonunda kim olduklarını, ne tür bir ilişkiye ihtiyaçları olduğunu fark ederler.

Kadınlar, her zaman yanlarında kendilerini güvende hissedebileceği olgun ve anlayışlı bir erkeğin olmasınıister. Bu yüzden kendinden büyük biriyle birlikte olmayı tercih ederler. Peki, kendinden büyük bir erkekle birlikte olmanın avantajları nelerdir? İşte cevabı...

Her zaman olgundur
 
Yaşça büyük olan erkekler her durumda kendilerine ve çevresine karşı olgun olurlar. Her zaman ne istediklerini bilirler ve bir sorunu çözmek için mücadele ederler. Genellikle arzuları ve yetenekleri konusunda bilinçlidirler. Bu durum kadınları daha güvende hissettir.

Cömert olmayı bilirler
 
Nezaket, pek çok kişinin bilmediği bir durumdur. Fakat yaşı olgunlaşmış bir insan için bu durum sorun değildir. Çünkü bir erkeğin saldırganlık göstermeden, nasıl cömert davranması gerektiğini iyi bilirler. Eğer beğenmediğiniz bir durum varsa bu sorunu ona çekinmeden söyleyebilirsiniz.

Maddi olarak güvende hissettirir 
 
Karşınızdaki kişi zengin olmayabilir fakat parasıyla gerektiğinde nereden ne alacağını çok iyi bilir. Ayrıca sizi ve kendini maddi anlamda nasıl destekleyeceğini de iyi bilir. 


Cinsel konularda ne yapacağını iyi bilir
 
Bu madde her şeyi bildiği anlamına gelmiyor fakat kesinlikle kendinden küçük bireylere göre cinsel konularda çok daha fazlasını bilir.

Ailenizle tanışmaktan korkmaz
 
Bu tip erkekler ailenizle nasıl iletişime geçeceğini ve onlara nasıl davranılacağını çözmüştür.

Deneyimlidir
 
Bir akşam yemeği için mekan seçiminde ve birlikte bir gezi planlamaya kadar her şeyde deneyimlidir. Maceracı ruhu daha az olabilir, fakat sizi mutlu etmek için çok çalışır.

Zekidir
 
Eğer karşınızdaki kişiyle daha ciddi ve akıllıca bir konuşmak yapmak istiyorsanız, yetişkin bir erkekle beraber olmak en mantıklısıdır. Eğer yetişkin bir erkeğin kelime bilgisi daha geniş ise ve bu sizi mutlu ediyorsa, böyle biriyle birlikte olmak sizin için daha iyi olacaktır.

Kıskanmaz
 
Yetişkin bir erkek tabii ki daha önceden beraber olduğun birinden daha az kıskanıyor olabilir. Aşırı kıskançlık durumu, güvensizlik ve düşük öz güven duygusundan gelir. Ancak yetişkin bir erkek neden sizi seçtiğini ve ilişkilerin güven ve saygı üzerine kurulduğunu bilir. Eğer rahatsız olduğu bir durum varsa, sadece sizinle konuşur.

Kişiliğinizi takdir ederler
 
Yetişkin bir erkek sizin dış görünüşünüzle pek ilgilenmezler çünkü yaş ilerledikçe görünüşün her şey olmadığını iyi bilirler. Örneğin, kendinizle ilgilenmek ve spor salonuna gitmek isterseniz kesinlikle bu durumdan zevk alacaktı ve sizi daha çok takdir edecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.