İşte libidoyu düşüren gıdalar

İşte libidoyu düşüren gıdalar

Seks ile yiyecek ve içecekler arasındaki bir ilişki olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Cinsel isteği arttıran gıdaların yanı sıra, cinsel gücü öldüren gıdalar da mevcut.

Cinsel hayatın sağlıklı yürütülebilmesi için, bazı gıdalardan sakınmak şart! Uzmanlar bu gıdaların afrodizyak etkiyi olumsuz etkilediğini ve cinsel gücü azalttığını belirtiyor. Uzak durulması gereken gıdaları şöyle sıralıyor...

Fasulye: 

Enerji veren fasulyeyi yedikten sonra bir şişlik hissedebilirsiniz. Bu durumda düşen testesteron hormonu ise sizi cinsel isteksizliğe itebilir. Özellikle akşamları daha kolay ve testesteronu baskılamayacak besinler tercih edin.

Sosis:

İşlenmiş gıdaların başında gelen sosis, hem genel vücut sağlığı hem de cinsel yaşama zarar veriyor. Bu gıdalar enerjinizi düşürür ve halsiz hissedersiniz. Dolayısıyla da cinsel isteğe darbe vurur.

Patates kızartması:

Aşırı işlenmiş gıdalar hızla enerji verir, ancak aynı hızla verdiği enerjiyi geri alır. Libidoyu önemli ölçüde düşürür ve halsizliğe yol açar.

Kırmızı et:

Yenilen kırmızı etlerin hazmı diğer gıdalara oranla daha zor olduğundan uyuşuk hissetmenizi sağlar. Bu durum da cinsel isteksizliğe neden olabilir.

Alkol: 

Alkollü içecekler, bir erkeğin ereksiyon elde etme ve sürdürme kabiliyetine olumsuz yönde müdahale eder ve cinsel gücü düşürür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.