İşte Turkcell Superonline kotasız internet fiyatları!

İşte Turkcell Superonline kotasız internet fiyatları!

Uzun süredir merakla beklenen Turkcell Superonline kotasız internet fiyatları belli oldu.

Turkcell kotasız internet fiyatları dışında, bu geçiş dönemine özel olarak, Turkcell’in yeni tarifelerin yanı sıra sözleşme yenileyen ya da Turkcell fiber internet ile ilk kez tanışan müşteriler, seçtikleri tarifeden bağımsız olarak 1 ay boyunca 100 Mbps fiber deneyimini ücretsiz olarak yaşayacak.

Son iki yıldır AKK’sız (Adil Kullanım Kotası) fiber internet paketleri sunan Turkcell, 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarifelerinde kota limitlerini tamamen kaldırıyor.

1 Ocak’tan itibaren yeni tarifelerini müşterileri ile buluşturacak olan Turkcell, Fiber Limitsiz İnternete Giriş tarifesini de 79.90 TL’ye sunacak. Mevcut Turkcell fiber müşterileri ise taahhüt süreleri bitene kadar herhangi ek bir ücret ödemeden tarifelerini AKK’sız olarak kullanmaya devam edecek.

Fiber müşterileri arasında en fazla tercih edilen 25 Mbps hızında limitsiz fiber internet tarifesi  89,90 TL’ye tamamen kotasız olarak sunulacak. Ayrıca Turkcell, Fiber Platin Paketler ile de daha yüksek hızlarda fiber internet isteyen müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlıyor.

35 Mbps hızında limitsiz fiber internet paketini müşterilerine 99,90 TL’ye sunan Turkcell, 50 Mbps hızında limitsiz fiber interneti 129,90 TL’ye sunacak. 100 Mbps hızında yüksek hızda fiber interneti ise 199,90 TL’ye müşterilerinin kullanımında olacak.

Turkcell ayrıca tüm limitsiz yüksek hızdaki internet paketlerini 24 ay yerine 12 aylık kontrat sürelerinde müşterileriyle buluşturacak. Ayrıca kullanıcılardan, modem ve aktivasyon ücreti de alınmayacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.