İşte uygun fiyata benzin alabilmenin yeni yolu

İşte uygun fiyata benzin alabilmenin yeni yolu

Yeni yerli girişim olan BenzinLitre, kullanıcılarını Türkiye çapındaki 12 binden fazla istasyona en uygun fiyatlar ve imkanlara göre konum bazlı yönlendiren bir uygulama

Kullanıcı bazlı veri paylaşımı ile en uygun akaryakıt fiyatlarını, en yakın istasyonları, mescit, lastik tamiri gibi birçok bilgilerin yer aldığı bu yeni girişim, ilk ayda 10 binden fazla kullanıcı tarafından tercih edildi.


Uygun fiyatlı benzine ulaşmanın yolunu sağlayan yeni girişim BenzinLitre, konumunuza en yakın akaryakıt istasyonlarını sıralıyor. Uygulama, “İlk gördüğüm istasyona gireceğim” yerine “en doğru istasyona gireceğim” algısını yaratmayı hedefliyor. Türkiye’nin ilk yapay zeka uygulama şirketi BrainMinds tarafından yayınlanan BenzinLitre mobil uygulaması, en uygun benzin fiyatlarını, en yakın benzin istasyonları, sevdiğiniz kahve markalarını, dizel fiyatlarını ve LPG fiyatlarını da görebileceğiniz bir platform.

Uygulamada bulunan herhangi bir benzin istasyonuna tıkladığınızda fiyatların yanında istasyon ayrıntılarını da görmüş olacaksınız. Bunun dışında istasyonun açık olduğu saatler, market, restoran, tuvalet gibi beklenen tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

BenzinLitre, kullanıcıya bunun yanında birçok özellik daha sunuyor. Acil durumlarda en uygun benzin dışında en yakın oto-lastik tamiri gibi ihtaçlara da önem veriyor. Gecenin bir vakti benzin istasyonuna ait olan marketi de bulmanızda size yardımcı oluyor.

Uygulamada benzin fiyatları kullanıcı kitlesi tarafından belirleniyor. Buna rağmen uygulama tarafının müdahale ettiği bir fiyat penceresi var. Benzine gelen zamlara göre de belirli müdahaleler de bulunabiliyorlar. "Onaylı İstasyon" özelliği ile yakın zamanda istasyon sahiplerinin de belli ayrıcalıklar ile kontrol edebileceği bir yapıya geçileceğini de belirtiyorlar.

Ülkemizde her geçen gün artan benzin fiyatlarına karşı, sektöre getirdiği rekabet ile önemli bir tasarruf imkanı sunduğu gözüken BenzinLitre, tüketicilerin daha uygun fiyata benzin almasını sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.