İşte Windows 11’in çıkış tarihi

İşte Windows 11’in çıkış tarihi

Windows Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Aaron Woodman, Windows 11 işletim sisteminin ne zaman dağıtılacağını duyurdu

Microsoft sanal olarak gerçekleştirdiği etkinlikte Windows 11 işletim sistemini tanıttı. Görev çubuğu, başlat menüsü, mağaza dahil olmak üzere hem teknik hem de tasarımsal açıdan büyük revizyonlar barındıran Windows 11, beta sürecine hala devam ediyor.

Kullanıcıların kafasındaki en önemli soru: Windows 11 yükseltme ne zaman ve ücretli mi? Microsoft bugün yaptığı açıklamada işletim sisteminin ne zaman kullanıma sunulacağını duyurdu.

microsoft-spotifyi-windows-11e-entegre-ediyor.jpg

Windows 11, Ekim ayında dağıtılmaya başlanacak

Microsoft’un Windows Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Aaron Woodman, Windows 11 işletim sisteminin 5 Ekim 2021’de kullanıma sunulacağını duyurdu. Uyumlu Windows 10 PC kullanıcıları, yeni işletim sistemine ücretsiz yükseltme yoluyla sahip olacaklar. Woodman, yaptığı açıklamada Windows 11 ile ön yüklü olarak gelen bilgisayarların da satın alınabileceğini aktardı.

Windows 11 sistem gereksinimleri

Yükseltme süreci öncelikle uygun cihazlardan başlayacak. Donanım uyumluluğu, güvenilirlik kriterleri, cihazın yaşı ve yükseltme deneyimini etkileyen tüm faktörler dikkate alınmak suretiyle kademeli olarak genişleyecek. Microsoft, gereksinimleri karşılayan tüm cihazlara 2022’nin ortalarına kadar Windows 11 yükseltmeyi kullanıma sunmayı beklediğini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.