İşte yağ yakan 9 mucize besin

İşte yağ yakan 9 mucize besin

Zayıflamak istiyorsanız yağ yakan 9 mucizevi besinleri tüketmelisiniz

İnatçı karın yağlarınızdan mı kurtulmak istiyorsunuz? Basenlerinizdeki yağlar ne yaparsanız yapın erimiyor mu? Önereceğimiz yağ yakan mucize besinlerle inatçı yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.
 

Ceviz ve badem

Omega-3 ve protein deposu olmalarının yanı sıra ceviz ve badem, kandaki şeker seviyesini kontrol altına alır ve metobolizmanızı hızlandırır. Ceviz ve bademi, salataların içine ekleyerek ya da gün içinde tüketebilirsiniz.
 

Sızma zeytinyağı

Sızma zeytinyağı, Stres hormonu kortisolü düşürürken, kötü yağ hücrelerini yok eder. Fazla ısıtıldığında çoğu yararlı etkisini kaybedebilir. Bu nedenle sızma zeytinyağını en iyi tüketim şekli bir çorba kaşığı içmektir. Salatalarınıza bolca ekleyin. Cildinize de uygulayabilirsiniz.

Kırmızı meyveler

Çilek, ahududu, böğürtlen ve yabanmersini kilo vermenize yardımcı olur. Lezzetli olmalarının yanı sıra, içeriğinde yağ ve şeker seviyesini azaltan antosiyaninler vardır.
 

Elma

Vitamin ve antioksidan açısından zengin olan elma, karın bölgesindeki yağ yakımını destekler.
Fark edilir sonuçlar almak için, günde 3 elma yiyin. Bu etkiyi arttırmak içinse kahvaltınızı yulaf ve elma dilimleriyle yapın.

Elma sirkesi

Elma sirkesinin yararları saymakla bitmiyor. Elma sirkesi onca yararının yanı sıra yağ yakımını da destekliyor. Elma sirkesi içeriğindeki pektin ile beyine mutluluk veriyor. Yatağa gitmeden önce aç hissediyorsanız bir kaşık elma sirkesini bir bardak su ile karıştırın. Elma sirkesi size tokluk hissi verirken,  içinizde doğal temizlik de sağlar.

Muz

Muz potasyum, kalsiyum, magnezyum ve vitamin açısından zengindir. Günde bir muz kilo kilo vermenizi destekler. Öğünler arası acıktığınızda bir muz yiyin. Tatlı seçimlerinizde de oyunuzu muzdan yana kullanın.
 

Yeşil kahve

Yeşil kahve çekirdekleri içinde bulunan asit ile midedeki şeker emilimini azaltır. Dahası bu asit ciğerdeki metabolik faaliyeti hızlandırarak yağ yakımını hızlandırır.
 

Narenciye 


Narenciyenin C vitamini deposu olduğunu biliyoruz. Narenciyedeki bu C vitamini ensülin seviyesini düşürür ve vücudun yağ sindirmesini hızlandırır. Portakal, limon, greyfurt gibi narenciyeleri öğün aralarınızda tüketebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.