İstiklal Marşı'nın Kabulü Kuşadası'nda Kutlandı

İstiklal Marşı'nın Kabulü Kuşadası'nda Kutlandı

İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 96. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen bir programla kutlandı.

Kuşadası Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kongre Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Tezcan, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Jandarma Komutanı Hasan Şahin, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Aşkar, Kuşadası İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Çanakkale” ve “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü” adlı tiyatro oyunlarının sergilendiği programda, Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan belgesel ile İstiklal Marşı adlı oratoryo büyük bir beğeni ile karşılandı.


Programın sonunda Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Tezcan tarafından Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçe genelinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde düzenlediği İstiklal Marşı okuma yarışmasında birinci olan öğrencilere ödülleri verildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.