İstinyePark İzmir’de Sandalye Yogası

İstinyePark İzmir’de Sandalye Yogası

İstinyePark İzmir, Dünya Yoga Günü’nde Ece Vahapoğlu ile enerjinizi yenileyecek bir etkinlik hazırlıyor.

Açıldığı günden bu yana tatil ve özel günlerde düzenlediği etkinliklerle fark yaratan İzmir ve Ege Bölgesi’nde alışveriş, yeme içme ve eğlence dendiğinde akla ilk gelen merkez olan İstinyePark İzmir, Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin yaptığı talep doğrultusunda 27 Aralık 2014 tarihinde Birleşmiş Milletler tarafından belirlenen ve her sene tüm dünyada kutlanan 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde Ece Vahapoğlu ile ziyaretçilerine özel bir söyleşi ve yoga seansı gerçekleştirecek.

ece-vahapogu-1.jpeg

Gününüzü yoga ile taçlandırın

Ünlü sunucu, gazeteci ve wellness eğitmeni Ece Vahapoğlu, 21 Haziran Dünya Yoga Günü’ne özel İstinyePark İzmir’de enerjinizi yükseltmenin yolları ve yoga hakkında bir söyleşi gerçekleştirecek. Türkiye’de wellness, yoga ve fitness gibi alanlarda öncü bir isim olan Ece Vahapoğlu söyleşinin ardından katılımcılar ile günlük hayatta kolaylıkla uygulayabilecekleri hareketlerden oluşan sandalye yogası yapmayı öğretecek.

ece-vahapoglu-3.jpeg

Sandalye Yogası Nedir?

Sandalye yogası, ortopedik problemleri olan ve yaşı ilerlemiş kişiler için tasarlanmış bir yoga çeşididir. Sandalye yogası, sandalyeden faydalanarak yapılan yoga duruşları ile kişilerin güçlenmesine, esnekliğinin artmasına ve vücut farkındalığının artmasına fayda sağlamaktadır. Bu yoga çeşidi sadece yaşı ilerlemiş ve ortopedik problemleri olan kişiler için değil ofis çalışanları için de oldukça farklı bir uygulamadır. Bütün gün oturarak çalışmanın getirdiği problemlere de yarar sağlamaktadır. Aynı zamanda günlük hayatına da yogayı pratik bir şekilde eklemek isteyen herkesin yapabileceği bir egzersizdir.

istinyepark-afis-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.