İstinyePark İzmir'den Anneler Günü'ne özel etkinlik!

İstinyePark İzmir'den Anneler Günü'ne özel etkinlik!

İstinyePark İzmir, Anneler Günü’ne özel çocuklar ve anneleri için birbirinden güzel etkinlikler hazırladı.

İstinyePark İzmir, Anneler Günü’nde çocuklar ve annelere özel atölyeler ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirecek. İstinyePark İzmir’de bu Anneler Günü sevgi dolu geçecek.

İstinyePark İzmir’den Anneler Günü’ne özel sevgi dolu program

Doryan Art Sanat Atölyesi tarafından gerçekleştirilecek atölyelerde çocuklar anneleri için kendi elleri ile birbirinden güzel hediyeler yapacak. Aynı zamanda İzmirli duayen fotoğraf sanatçısı Aykut Uslutekin,anneler ve çocuklarıyla birlikte fotoğraf çekimi yapacak ve çektiği fotoğrafları basılı halde Anneler Günü’ne özel bir çerçevede onlara hediye edecek. Baskı fotoğrafların yerini dijital fotoğraflara bıraktığı günümüzde hediye edilecek fotoğraflar, İstinyePark İzmir'de anneler ve çocuklarına kalıcı bir Anneler Günü hediyesi sunacak.

1.jpg

Doryan Art Sanat Atölyesi ile eğlenceli dakikalar

İstinyePark İzmir, bugüne kadar birçok kurumsal etkinlik gerçekleştirmiş olan Doryan Art Sanat Atölyesi ile çocukların anneleri için hediyeler yaparken keyifli vakit geçirecekleri atölyelere imza atacak. 7 Mayıs Cumartesi ve 8 Mayıs Pazar günü, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölyeler arasında; deniz temalı toka yapım atölyesi, kolye yapım atölyesi, çanta boyama atölyesi ve şapka atölyesi bulunuyor. 7 Mayıs Cumartesi günü, saat 13.00-13.45 ve16.00-16.45'te deniz temalı toka yapım atölyesi, 14.15-15.00 ve17.15-18.00'de kolye yapım atölyesi gerçekleştirilecek. 8 Mayıs Pazar günü, 13.00-13.45 ve 16.00-16.45 saatleri arasında çanta boyama atölyesi, 14.15-15.00 ve 17.15-18.00 saatleri arasında ise şapka atölyesi yapılacak.Sınırlı sayıda kontenjana sahip atölye çalışmalarında her seans 20 kişilik olacak.

2.jpg

Aykut Uslutekin ile hatıralar ölümsüzleşiyor

Bugüne kadar yüzü aşkın ulusal ve uluslararası alanda sergi, performans, dia gösterisi, panel, enstalasyon, atölye ve fotoğrafla ilgili tanıtım projeleri gerçekleştiren ve birçok ünlü ismin fotoğraf çekimini gerçekleştirmiş İzmir’in tanınmış duayen fotoğrafçısı Aykut Uslutekin, İstinyePark İzmir’de anneler ve çocuklarına kalıcı bir hediye vermeye hazırlanıyor. Aykut Uslutekin, 7 Mayıs Cumartesi günü 12.00-20.00 saatleri arasında İstinyePark İzmir’de anneler ve çocuklarını hazırlanan özel fonda fotoğraf çekecek. Çekilen fotoğraflar İstinyePark İzmir’in özel olarak tasarladığı çerçevede basılı halleri ile hediye edilecek. Birbirinden özel Anneler Günü etkinlikleri için İstinyePark İzmir’de yerinizi almayı unutmayın!

3-aykut-uslutekin.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.