İSTOK, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti!

İSTOK, Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti!

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK) bir dönem İzmir’de de görev yapmış olan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’a destek ziyaretinde bulundu.

İSTOK’un kuruluşundan günümüze kadarki süreçte görev alan tüm dönem başkanlarının yer aldığı destek ziyaretinde gençlerimizin parti ve festival adı altında organizasyonlarla zehirlenmesinin önlenmesine dikkat çekildi. İSTOK dönem başkanlığı yapmış olan İHH İzmir Temsilcisi Rasim Çalar, İnsan-Der Aşevi İzmir Temsilcisi İhsan Canik, Avukat Mustafa Halit Çelik, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Dr. Ali Köstepen, Hayrat İzmir Şube Temsilcisi Ali Mamak, İnsan ve Medeniyet Hareketi İzmir Başkanı Uğur Bayrak Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’a desteklerini açıkladı.

“FESTİVAL ADI ALTINDA GENÇLERİ ALKOL TUZAĞINA ÇEKİYORLAR”

İSTOK Dönem Başkanı Uğur Bayrak, Vali Erol Ayyıldız’ın özellikle sosyal medya mecralarında belli belirsiz çeşitli karanlık odaklar tarafından linç edildiğine dikkat çekti. Vali Ayyıldız’ın daha önce Aydın ve İzmir’de de olduğu gibi tek amacının millete ve devlete hizmet etmek olduğunun farkında olduklarını da dile getiren Bayrak, “Gençlerimizi parti ve festival adı altında düzenledikleri organizasyonlarla alkol tuzağına çeken karanlık odakların, Valimiz Ayyıldız’ın çalışmalarından rahatsız olmaları çok doğal. Valimize saldıranlar bilin ki, ilim irfan yuvası olarak görülen üniversitelerimize eğitim almak için gelen gençlerimizi, ailelerine ve toplumlarına karşı düşman etmeye çalışan gruplardır” dedi.

istok-donem-baskanlari-vali-ayyildiza-destek-ziyaretinde-bulundu.jpg

“VALİMİZ SADECE GENÇLERİ KORUMAYA ÇALIŞMAKTADIR”

Çok basit ve masum gibi gösterilen festival ve parti adı altındaki bu tür etkinliklerde başta alkol olmak üzere birçok zararlı maddenin adeta su gibi tüketildiğini dile getiren Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, ‘’Kurulan etkinlik alanlarında tüketilen alkolün etkisiyle veya üzülerek söylüyorum ki bazen de uyuşturucu kullanılması suretiyle, gençlerimiz bir takım olumsuz görüntüler vermektedir. İstenmeyen bir takım olayların da yaşandığı bu yaşam tarzını ne yazık ki bu tür etkinliklerle normalleştirmeye çalışıyorlar. Buradan evladı Eskişehir’de yükseköğrenim gören tüm anne babalara seslenmek istiyorum, hepimiz bilmeliyiz ki valimiz burada sadece gençlerimizi bağımlılık yapan zararlı bir takım maddelerden ve davranışlardan korumak için mücadele etmektedir” şeklinde konuştu.
Eski görev yeri olan İzmir’den yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Erol Ayyıldız, valilik olarak ülke gençliği başta olmak üzere tüm vatandaşların huzuru ve emniyeti için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum