İtalyan Konsolosluğu'ndan Yeni Yıl Konseri

İtalyan Konsolosluğu'ndan Yeni Yıl Konseri

Adını on iki havariden biri olan Yuhanna'dan alan İzmir Katolik Başpiskoposluğu'nun merkezi Aziz Yuhanna Katedrali’de İzmir İtalyan Konsolosluğu tarafından Yeni Yıl Konseri düzenlendi.

Aziz Yuhanna Katedrali’de düzenlenen yeni yıl konserine Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Naciye Gökçen Kaya, İzmir İtalyan Ticaret Odası Başkanı Pietro Alba, İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve eşinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir İzmirli müziksever katıldı.

ayse-senogul001.jpg

İzmir’in İtalya Konsolosu Valerio Giorgio ve İzmir Baspiskoposu Martin Kmetec’in yeni yıl kutlamalarını içeren “Hoş Geldiniz” konuşmasının ardından katedral Organisti Giuseppe Gandolfo mini bir dinleti sundu.

valerio-giorgio-martin-kmetec002.jpg

Giuseppe Gandolfo’nun eşlik ettiği İzmir Devlet Opera Balesi sanatçıları Soprano Ayşe Şenoğul, Tenor Mehmet Alp Özkazanç, Bas Doğukan Özkan, uzun süre akıllardan silinmeyecek bir müzik ziyafeti verdi. İki bölümlük konserin birinci bölümünde F.Couperin, Don G.B. Campodonica, Sant’ AlfonsO.M. De Liguori, A. Stradella, C. Zanella, H. Chretien, ikinci bölümünde ise G.F. Haendel, G. Quirici, Schubert, E. Mandelli, Fra’G. Gandolfo, Adolphe Adam, Francesco Pagani’nin eserleri seslendirildi.

dogukan-ozkan002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.