İTB Çalışanları 3. Geleneksel Aile Günü’nde  Bir Araya Geldi

İTB Çalışanları 3. Geleneksel Aile Günü’nde Bir Araya Geldi

Çalışanlarının motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak, kurum içi iletişimi arttırarak takım olma ve aidiyet duygusunu geliştirmek amaçlarıyla İzmir Ticaret Borsası çalışanları bir araya geldi.

Çalışanlarının motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak, kurum içi iletişimi arttırarak takım olma ve aidiyet duygusunu geliştirmek amaçlarıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen İzmir Ticaret Borsası bu kapsamda çalışanları ve aileleri için 3.Geleneksel Aile Günü organizasyonunu düzenledi. 25 Eylül 2016 Pazar günü Çeşme’de gerçekleştirilen ve Borsa yönetim ile personelinin aileleriyle birlikte katılım gösterdiği etkinlikte tüm gün süren eğlenceli aktiviteler ve aile olimpiyatları düzenlendi.


Etkinliğe İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bülent Arman, Ercan Korkmaz, Sayman Üye Bülent Uçak, Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü, Genel Sekreter Yardımcıları Sinem Çelikten ve Dr. Pınar Nacak, Başkanlık Danışmanı Dilara Sürgü ile Borsa personeli ve aileleri katıldı.


Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, “Yaşadığımız her gün özel ve değerli ancak geriye baktığımızda yaşadığımız her günü değil, ancak bizde iz bırakanları hatırlıyoruz. Bu izler ne kadar çok mutlu anılardan oluşuyorsa; o kadar mutlu bir hayat yaşadık diyebiliyoruz. İşte Aile Günü etkinliğimiz ile de; yaşantımıza yeni mutlu anlar eklemeyi, yıllar içinde Borsamız ve birbirimize ait güzel hatıralar oluşturmayı ve hep birlikte bu anları yaşarken keyif alarak, iş stresi ve yorgunluğundan uzaklaşmayı hedefledik” dedi.


İçinde bulunduğumuz yılın İzmir Ticaret Borsası’nın 125. yılı olması nedeniyle de ayrı bir değer taşıdığına değinen Ercan Korkmaz, “125 yıla tanıklık eden ve Türkiye’nin ilk Borsası olan bir kurumunun parçası olduğumuzu bilmek hepimiz için büyük bir onur ve sorumluluk vesilesi. Borsamızı bu günlere taşıyan, gelmiş geçmiş tüm büyüklerimizi ve çalışanlarımızı da şükranlarımla anıyor, bu bayrağı sizlerin emekleri ile daha da ileri taşımayı diliyorum. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zorlu günleri de ancak birlik ruhuyla hareket edersek aşacağımıza inanıyorum. Bu birlik ve aile olma ruhunu ait olduğumuz tüm ortamlara yansıtmak suretiyle barış ve huzura kavuşmayı temenni ediyorum” diye konuştu.


Açılış konuşmasının ardından katılımcılar tarafından “Superman” “Sığırcıklar” “Batman” “Gerek var mı?” “Af” “Maskeli Beşler” ve “Energizer” adlarıyla oluşturulan altı takım aile olimpiyatlarında yarıştı ve tavla turnuvası düzenlendi. Tüm gün süren eğlenceli yarışmaların sonucunda aile olimpiyatlarını ve tavla turnuvasını kazananlara, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Korkmaz ve Bülent Arman, Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü ve Genel Sekreter Yardımcısı Sinem Çelikten tarafından madalya takdimi yapıldı. Etkinliğin sonunda İzmir Ticaret Borsası ailesi, günün anısına toplu fotoğraf çektirerek mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.