İTB'dan Anıtkabir ve müsteşarlık ziyaretleri

İTB'dan Anıtkabir ve müsteşarlık ziyaretleri

TOBB Genel Kurulu’na katılan İzmir Ticaret Borsası Anıtkabir ve müsteşarlıkları ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’na katılmak üzere Ankara’da bulunan İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve beraberindeki heyet, Ankara programı kapsamında Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktıktan sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal’a ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Kurul’un ilk günü İzmir Ticaret Borsası Yönetimi ve TOBB delegelerinden oluşan heyetin Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Ulu Önder Atatürk’ün anıt mezarını ziyaret eden heyet Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir ziyaretinin ardından İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bülent Arman, Ercan Korkmaz, Sayman Üye Bülent Uçak, Yönetim Kurulu Üyeleri Özhan Şen, Dr. Tayfur Akın ve Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü’den oluşan Heyet Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel’i ziyaret etti. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel “İzmir Ticaret Borsası tarım alanında her zaman öncü olmayı başarmış değerli bir kurum. Işınsu Hanımın başkan olmasının yanında Türk kadınının rol model sorumluluğu da var. Ekibiyle birlikte oldukça iyi bir sinerji yarattı. Bunun sonucunda da Borsa İzmir’in tarım politikalarında etkin ve belirleyici konumunu başarıyla sürdürüyor” dedi. Işınsu Kestelli ise Yücel’in Borsa projelerine yaklaşımının daima destekleyici olduğunu söyleyerek “Çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni yönetim dönemimizde de geçmiş dönemlerde olduğu gibi işbirliği halinde kentimiz ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağımıza inancımız tam” diye konuştu.

İzmir Ticaret Borsası heyeti İsmail Yücel’in ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal’ı ziyaret etti. Tarım İl Müdürlüğü görevinin ardından Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Güldal’ı tebrik eden Işınsu Kestelli, “İzmir’deki görevi boyunca tarım projelerimize geniş katkı sağlayan Sayın Güldal’ın Ankara’da kentimizi temsil etmesi bizler için oldukça sevindirici. Güldal’a, geçmiş dönemde tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyor, yeni yönetim dönemimizin çalışmalarında da aynı işbirliğimizin devam etmesini temenni ediyoruz” dedi. Güldal ise İzmir’in tarım ve hayvancılık potansiyelini ileriye götürecek her türlü çalışmada İzmir Ticaret Borsası ile işbirliğinde bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ederek Kestelli ve yönetimine yeni dönemde başarı diledi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.