İTÜ GVO İzmirli Öğrencilerden Anlamlı Dayanışma

İTÜ GVO İzmirli Öğrencilerden Anlamlı Dayanışma

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarında eğitim gören öğrenciler, Sosyal Sorumluluk Projeleri Programı kapsamında onlarca ilkokul öğrencisinin hayallerini gerçekleştirdi.

14 lise öğrencisi, İngilizce Koordinatörü Derya Özşahinler’in danışmanlığında, “İTÜ GVO İzmir- Bir Dilek Tut Gerçek Olsun” projesiyle ikinci kez miniklerin kalbine dokundu. Şanlıurfa GAP İlkokulu ile iletişime geçen öğrenciler, onlardan dileklerini yazarak kendilerine ulaştırmalarını istedi. İTÜ GVO İzmir’li öğrenciler, kendileriyle dileklerini paylaşan ilkokul öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirdi.

.jpg

4 oyuncak bebek, 4 oyuncak araba, 2 futbol topu, 6 test kitabı, 8 bayramlık kıyafet ve ayakkabı, 3 kırtasiye seti ve 2000 TL’lik kitap yardımı bayram öncesi öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Projeye katkı sağlayan tüm velilerimize, öğrencilerimize, sosyal medya sayfası üzerinden projeyi görerek destek vermek isteyen gönüllülere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yardımlaşma, dayanışma, organize olma, işbirliği gibi pek çok önemli değeri de bir arada yaşayan, projeyi yürüten öğrencilerimize, danışman öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.