iTunes ayrılık sinyalleri vermeye başladı!

iTunes ayrılık sinyalleri vermeye başladı!

Apple, kullanıcılarının kendi ekosistemi içinde en çok geliştirme beklediği uygulamalardan olan iTunes ayrılık sinyalleri vermeye başladı. WWDC 2019 öncesi Apple, bu konuda bir hamle gerçekleştirdi.

Apple, yıllar süren hizmeti sonrası uygulamanın devre dışı bıraktığını doğrulandı. Teknoloji devi, iTunes’un bütün izlerini silip WWDC 2019‘da tanıtacağı yeniliklere konsantre olmak istiyor. Bunun sonucunda ise uygulamaya ait bütün Facebook ve Instagram sayfası ve içeriklerini tamamen kaldırıldı.

Reddit kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan bu ayrıntıdan sonra uygulama sayfalarında gösterilecek hiçbir resim, yayın ve videonun olmaması Apple’ın yapacağı hamle konusunda kafaları karıştırıyor.  Apple’ın bu boş sayfalarla ne yapmayı planladığı da henüz bilinmiyor.

Apple, henüz uygulamanın tam kapanış tarihini duyurmadı. Bununla birlikte, Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC 2019) sırasında uygulama hakkındaki tüm değişimleri kapsamlı şekilde açıklaması bekleniyor. Uygulama üzerinden satın alınan veya kiralanan içeriklerin akıbetinin de konferansta belli olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.