IVANA SERT VE HAKAN AKKAYA’DAN  STİL SIRLARI

IVANA SERT VE HAKAN AKKAYA’DAN STİL SIRLARI

Ünlü moda ikonu Ivana Sert ve ünlü modacı Hakan Akkaya İzmir Optimum’da moda, stil ve heyecan dolu bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Ünlü modacılar 9 Nisan Pazar günü saat 16.00’da  Optimum’da en güzel giyinen İzmirliyi seçecek, şanslı Optimum ziyaretçileri ise müthiş sürpriz hediyeler kazanacak.

Ekranların sevilen moda programı “İşte Benim Stilim”in jüri koltuğunda oturan ünlü moda ikonu Ivana Sert ve ünlü modacı Hakan Akkaya 9 Nisan Pazar günü 16.00’da İzmir Optimum’da stil sırlarını paylaşacak. Ziyaretçiler arasından 6 şanslı ziyaretçi ile en güzel kombin yarışı yapılacak. Tüm hünerlerini sergileyecek ziyaretçiler etkinlik sonunda sürpriz hediyeler kazanacak. Kazanan yarışmacılar aynı zamanda Ivana Sert ve Hakan Akkaya ile kahve içip sohbet etme imkanı yakalayacak.

Moda ve stil sohbetleri etkinliğinde ziyaretçilerin modayla ilgili merak ettiği tüm sorular cevap bulacak. Alışveriş ve moda severleri bir araya getirecek olan etkinlikte Ivana Sert kadınlara sezon trendleri, vücut tiplerine uygun giyinmenin püf noktaları, iddialı ve trend parçaları kombinlemek gibi merak edilen konularda stil önerileri verecek.

unnamed-(3)-066.jpg

unnamed-(4)-044.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.