Ivana Sert, Vernel ile Şehrin En Bakımlısını Seçti…

Ivana Sert, Vernel ile Şehrin En Bakımlısını Seçti…

İZMİR Türk kadınının her zaman güzel ve bakımlı görünmesi için her platformda tavsiyeler veren ünlü stilist ve moda tasarımcısı İvana Sert, Vernel Max Soft &Oils ile İzmir’in en bakımlı kadınını seçti.

Ivana, Türkiye’nin giysilere bakım yapan ilk yumuşatıcısı Vernel Max Soft & Oils ile Anadolu’da yaptığı ev ziyaretlerinin ardından şimdi de alışveriş merkezlerini ziyaret etmeye başladı. 
İvana Sert, Point Bornova Alışveriş Merkezi’nde “Vernel Max Soft & Oils Güzellik Bakım Günleri” etkinliğine katıldı. Vernel Max Soft & Oils satın alarak alışveriş merkezi içinde kurulan stantta kayıt olan ziyaretçiler etkinliğe VIP bilet kazanırken, özel hazırlanan alanda satın aldıkları ürünle fotoğraf çektiren bakımlı kadınlar ise sürpriz hediyeler kazandı! Ivana Sert tarafından seçilen 10 kadın; çamaşır makinesi, ütü, 100 TL’lik alışveriş çekleri ve Vernel Giysi Bakım Setleri ödüllerinin sahibi oldu. 

Yarışmanın İzmir ayağında fotoğraf paylaşan ve Vernel Türkiye hesabını takip edenler arasından Ivana Sert’in seçtiği en bakımlı 3 kişi 100 TL değerinde hediye çeki kazandı. #enbakimlibenim etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflar ile yürütülen yarışma 10 Mart tarihine dek her hafta farklı bir şehirde devam edecek. 

Point Bornova Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide; İvana Sert katılımcılarla güzellik ve bakım sırları, moda ve stil trendleriyle ilgili önerilerde bulundu ve sohbet etti. Ivana Sert, “Bakımlı olmak giysiden başlar.” Gardıroplarımızdaki giysilerimize bakım yapmalı, onları en doğru şekilde korumalıyız. Vernel Max Soft & Oils ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek, giysilere bakım yapan ve besleyici yağlar içeren ilk yumuşatıcıyı geliştirdi. Yüzümüze, cildimize ne kadar bakım yapıyorsak, giyeceklerimize de o derece özen göstermeliyiz” dedi.

“Türk kadını eskisine göre giyimine ve bakımına çok daha fazla önem veriyor. Trendleri takip ediyor, araştırıyor ve fark yaratmak istiyor” diyen İvana Sert, yeni yumuşatıcı Vernel Max Soft & Oils ile Türk kadınının sevdiği giysilere hak ettiği değeri verebileceklerini açıkladı. 

Vernel Marka Müdürü Simge Döngel de konuşmasında, “Güzel ve Bakımlı olmanın yolu giyişlerimizden geçiyor. Vernel Max Soft&Oils olarak biz de Ivana ile kadınlarımıza bunun önemini anlatmak için yola çıktık. İlk durağımızda Güzel İzmir’in bakımlı kadınlarıyla tecrübe ve tavsiyelerimizi paylaştık. Sonraki durağımız Samsun olacak.” 

Henkel Hakkında
Henkel, global olarak dengeli ve çeşitlilik gösteren bir portföyle faaliyet göstermektedir. Güçlü markalar, inovasyonlar ve teknolojiler sayesinde şirket, üç iş birimiyle hem endüstriyel hem de tüketici iş birimlerinde lider konumlara sahiptir. Henkel Yapıştırıcı Teknolojileri, yapıştırıcı piyasasında dünya çapında tüm endüstriyel sektörlerde global bir liderdir. Henkel’in Çamaşır ve Ev Bakımı ile Beauty Care iş birimlerinde, dünya genelinde pek çok piyasa ve kategoride liderliği bulunmaktadır. 1876 yılında kurulan Henkel, 140 yılı aşkın süredir başarısını sürdürmektedir. 2015 yılında Henkel, 18 milyar 100 milyon Euro (20 milyar 100 milyon ABD doları) satış, 2 milyar 900 milyon Euro (3 milyar 200 milyon ABD doları) faaliyet karı bildirmiştir. Üç yıldız markası olan, Persil, Schwarzkopf ve Loctite 6 milyar Euro'dan fazla (yaklaşık 6 milyar 600 milyon ABD doları) satış gerçekleştirmiştir. Henkel dünya çapında güçlü şirket kültürü ile bir araya gelmiş, tutkulu, birbirinden farklı olan ancak aynı değerleri paylaşarak, sürdürülebilir değerler yaratmak için çalışan yaklaşık 50.000 kişiyi istihdam etmektedir. Sürdürülebilirlik konusunda tanınmış bir lider olarak Henkel, birçok uluslararası endeks ve sıralamada en üst sıralarda yer almaktadır. Henkel’in imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır. Daha fazla bilgi için lütfen www.henkel.com'u ziyaret ediniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.