İYGMD'de Görev Dağılımı Yapıldı

İYGMD'de Görev Dağılımı Yapıldı

İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği (İYGMD) Olağan Genel Kurulu sonrası Muzaffer Tezel başkanlığında yapılan toplantıda görev dağılımı yapıldı.

Başkan Tezel yeni yönetimin başarılı çalışmalara imza atacağını belirterek; “Bayramdan sonra meslek örgütlerinden başlayarak İGC İzmir Gazeteciler Cemiyeti, EMD Ekonomi Muhabirleri Derneği, belediyeler ve medya kuruluşları ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımızın ve ülkemizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla” diye konuştu.

0-3.jpg

Yapılan toplantıda Başkan Muzaffer Tezel (Yeni Haber Gazetesi ve www.yenihaber.com.tr İnternet Portalı Sahibi), Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kavaklı (Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi), Genel Sekreter Bahri Karataş (Hürriyet Gazetesi Emekli Muhabiri), Sayman Arif Çayan (Medya Ege Yönetim Kurulu Başkanı) ve Yönetim Kurulu Üyelikleri ise Mehmet İnmez (Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri), Serdar Yılmaz (DHA İzmir Büro Şefi) ve Cem Ulucan (Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı) olarak belirlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.