İYGMD'de seçim zamanı

İYGMD'de seçim zamanı

İzmir’de polis ve adliye muhabirlerini bünyesinde barındıran İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği Olağan Genel Kurulu, 25 Ağustos cuma günü saat 18.00’de İzmir Gazeteciler Cemiyeti Uluslararası Basın Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İzmir’de polis ve adliye muhabirlerini bünyesinde barındıran İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği Olağan Genel Kurulu, 25 Ağustos cuma günü saat 18.00’de İzmir Gazeteciler Cemiyeti Uluslararası Basın Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dernek Başkanı Muzaffer Tezel 14 ağustos günü gereken çoğunluk sağlanamadığı için seçimin 25 Ağustos cuma günü gerçekleştirileceğini belirterek; “İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği olarak bugüne kadar bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Dernek üyelerimizi ve misafirlerimizi olağan genel kurulumuza bekliyoruz” dedi.

iygmd-de-secim-zamani-6352.jpeg

12 Temmuz 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Tezel (Yeni Haber Gazetesi ve www.yenihaber.com.tr İnternet Portalı Sahibi), Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kavaklı (Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi), Genel Sekreter Bahri Karataş (Hürriyet Gazetesi Emekli Muhabiri), Sayman Arif Çayan (Medya Ege İmtiyaz Sahibi) ve Yönetim Kurulu Üyelikleri ise Mehmet İnmez (Cumhuriyet Gazetesi İzmir Haber Müdürü) , Serdar Yılmaz (Anadolu Ajansı’ndan Emekli Muhabir) ve Cem Ulucan (Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı) olarak görev almışlardı.

64df4d004bbd1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.