İyi bir düğünün 6 altın kuralı

İyi bir düğünün 6 altın kuralı

Ruks Event kurucusu Rukiye Demirkan, evlenmeye hazırlanan çiftlere iyi bir düğün planlamanın altı altın kuralını açıklıyor;

Herkes düğününün çok özel olmasını, hiç bir aksilik yaşanmadan geçmesini ister. Büyük davetlerden en sadelerine kadar onlarca düğün ve parti düzenlemiş olan Ruks Event kurucusu Rukiye Demirkan, evlenmeye hazırlanan çiftlere iyi bir düğün planlamanın altı altın kuralını açıklıyor;

 

Lokasyon

Her şeyden önemlisi lokasyon, lokasyon belirlemeden dekor belirlemeyin, gerisi çok daha hızlı ve kolay gelir.

 

Organizasyon firması

Destinasyon düğünü istiyorsanız mutlaka profesyonel bir ekiple, özellikle organizasyon firmasıyla çalışın ki en güzel gününüz kâbusa dönmesin. Hatta firmayı en başta belirleyin, böylece mekâna da birlikte karar verebilirsiniz.

 

Favorilerinizi belirlerleyin

Eğer kafanız karışıksa önce kendinize bir renk ve sonra bir çiçek belirleyin. Sonrasında işiniz kolaylaşacaktır çünkü davetiyeden düğün detaylarına kadar her ayrıntı aslında bu iki şey çerçevesinde şekillenecek.

 

Müzik listeniz hazır olsun

Gece çalınacak müzik çok önemli. Beğendiğiniz DJ ya da müzik grubu ile önceden iletişime geçip takvimlerine girmeye çalışın. Giriş-çıkış ve ilk dans müziklerinizi mutlaka belirlemiş olun, son dakikaya bırakmayın.

 

Fotoğrafçınızı belirleyin

En doğru fotoğrafçıyı seçin. Karar vermeden önce fotoğrafçının yaptığı işleri araştırın, sosyal medyada gözlemleyin ve mutlaka yüz yüze tanışın. Eğer enerjiniz tutmazsa maalesef en iyi bir fotoğrafçı dahi gelse başarısız fotoğraflarla karşılaşabilirsiniz.

 

Önce siz mutlu olun

Herkesi mutlu etmeye çalışmayın çünkü bu sizin geceniz ve konuklarınızın sizi mutlu etmesi gerekir, sizin onları değil. Tabii ki davetlileri de düşünün ama öncelik hep sizin olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.