İyi ki doğdun Eylül Ayça Karakuş!

İyi ki doğdun Eylül Ayça Karakuş!

Arif Çayan yazdı...

Mesleğim gereği birçok insanla iletişim kuruyorum. Belli bir zaman sonra tecrübeyle orantılı olarak insanın söylediği bir cümleden nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlamam zor olmuyor. Hal böyle olunca iş yaptığım insanları Medya Ege ailesine dahil ederken daha çok özen gösteriyorum. 

İşte bunlardan birisi sevgili yazarımız ve editörümüz Eylül Ayça Karakuş. 

4359e1d4-0643-4767-9b68-08d1f4ab6c3e.jpg

Çalışma hayatında dört yılı geride bıraktık. Bizim internet sitemizde yazmaya başladığı ilk günden bugüne kadar çok yol kat etti. Beni bilenler iyi bilir, ben işimde fazla titizimdir ve disiplini severim. Haliyle işini ciddiye alan insanlarla çalışmayı daha çok severim. Adın Ömrüme Hatıra kitabı ile tanışma şansım olan Eylül, Medya Ege internet sitemizde köşe yazılarını yazmaya başlayarak ilk adımı atmıştı ailemize...

Sonrasında İzmir'e özel bir röportajı yapması için davet ettim. İzmir'e geldiğinde, ofisimize girdiği ilk dakikadan itibaren yabancılık çekmeden, misafir havasına girmeden hemen kollarını sıvayıp çalışmaya nereden başlayacağını sormuştu bana. Gözlerinde ki o heyecan, daha iyisini nasıl yapabilirim sorularının cevabını araması gözümün önünden gitmiyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve yapacaktı ilk röportajı. En az Eylül kadar benim için de önemli bir çalışma olacaktı. Güveniyordum onun gözlemlerine, kaleminin duruluğuna ve hislerinin gücüne. Nihayetinde öyle de oldu ve  Olgun Atila ile bir saatlik görüşme sonrasında  öz veriyle, titizlikle muhteşem bir çalışma çıkardı. Röportajını tamamlamasının hemen ardından  bir sonraki haberin izine düşmek istemesi beni çok mutlu etmişti. Karşılık beklemeden, çıkar menfaat düşünmeden çalışıyor olması emek vermesi Eylül'e olan saygımı artırmıştı. Köşe yazarlığıyla başlayan yolculuğunda emin adımlarla ilerleyen bir yazarımın olması doğrusunu isterseniz benim için de bir şanstı. Çünkü Medya Ege'de yayımlanan birçok haberi sayfasında paylaşıyor ve bizim de sosyal medya da büyümemizi istiyordu. Antalya'da yaşayan ama kaleminin sesini İzmir'e duyuran yüreği güzel Eylül Ayça Karakuş'un doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. 

Dilerim daha çok güzel işlere imzanı atarsın ve Medya Ege ailesi olarak senin başarılarına destek olur, şahitlik ederiz. 

Samimiyetini ve gülümsemelerinde var olan içtenliği bir ömür yaşatman dileğiyle mutlu yılların olsun sevgili Eylül... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.