İYİ Parti İl Başkanı görevden alındı!

İYİ Parti İl Başkanı görevden alındı!

İYİ Parti İzmir’de yaşanan kriz sonrası düğmeye basan Genel Merkez, İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu'nu görevden aldı. Genel merkez kararının ardından il yönetimi ve divan kurulu partiden toplu istifa etme kararı aldı.

İYİ Parti’de İzmir’de İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ile İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale arasında yaşandığı iddia edilen tartışmalar kamuoyunda yer almıştı.

İddialara göre Özlale’nin başta kampanya süreci olmak üzere çeşitli nedenleri öne sürerek genel merkeze Başkan Bezircilioğlu’nu şikayet ettiği ve Bezircilioğlu’nun istifa etmesini istediği kulislerde yerini almıştı. Süreç ile ilgili çalışma yürüten genel merkez ise Bezircilioğlu’na ‘istifa et’ talimatı geldiği öğrenilmişti. Bezircilioğlu ve yönetiminin ise görevden alma durumunda topluca istifa etme seçeneğini masaya yatırdığı kamuoyuna yansımıştı.

iyi-parti-de-deprem-il-baskani-gorevden-alindi-yonetimden-istifa-karari-1171590.jpg

İddialar ile ilgili konuşan Ümit Özlale, “Ben ‘ya o, ya ben’ diyerek genel başkana ya da teşkilat başkanına giderek söylemde bulunacak birisi değilimdir” ifadelerini kullanmıştı.

GENEL MERKEZ GÖREVDEN ALDI

Yaşanan tartışmalar sonrası ile flaş bir karar alındı. Düğmeye basan İYİ Parti Genel Merkezi İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu'nu görevden aldı. Görevden alma kararının ardından tüm yönetim kadrolarını görevden istifa etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.