İYİ Parti İl Başkanlığı Özışık'ın iddialarını yalanladı

İYİ Parti İl Başkanlığı Özışık'ın iddialarını yalanladı

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapılarak İYİ Parti Yozgat eski İl Başkanı Metin Özışık'a tepki gösterildi.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada İYİ Parti Yozgat eski İl Başkanı Metin Özışık'a kamuoyuna yansıttığı görüşleri nedeniyle tepki gösterildi.

Açıklamada, 5 Eylül 2022 tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında gerçekleşen toplantıda Yozgat İl Başkanı Metin Özışık'ın saat 13:30-18:30 saatleri arasında yer aldığı hatırlatılarak şu ifadelerle yanıt verildi; “Toplantı. Boyunca Sayın Özışık hiçbir şekilde kamuoyuna yansıdığı şekliyle HDP’ye bakanlık meselesi ile ilgili bir görüş beyan etmemiş, bunun yanısıra Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener v e söz alan tüm il başkanlarımız partimizin HDP ile aynı masada buluşmasının mümkün olmadığını defaatle ifade etmişlerdir. Hal böyleyken esasen görevden alındığı halde kamuoyuna istifa ettiği şeklinde gerçeğe aykırı beyanda bulunan Sayın Özışık; il başkanları toplantısından bir gün sonra gerçek dışı ifadeler ile başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere partimizin tüm kademelerinde görev alan dava arkadaşlarımızı zan altında bırakmaya ve kamuoyu önünde itibarını zedelemeye gayret etmiştir. İYİ Parti iktidarı için kararlılıkla mücadele veren il başkanları olarak; partimize yönelik haksız ithamları nereden gelirse şiddetle reddediyor ve bu irade beyanımızı aziz milletimizin takdirlerine sunuyoruz.”

b98ef429cc73b19999bd284a6e0fadc6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.