İYİ Parti İlçe Başkanından önemli açıklama!

İYİ Parti İlçe Başkanından önemli açıklama!

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, "Ege bölgesi ve Seferihisar için ilerleyen zamanlarda sürprizlerimiz olacak. Bunları da ilerleyen zamanda paylaşacağız" dedi.

Son dönemlerde kulislerde adı geçen isimler üzerine gazetemize açıklama yapan İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, Oluşum Haber Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Yeşil’in sorularını yanıtladı.

Ezgi Yeşil: Biliyorsunuz İzmir Basınında da gündem de olan konulardan biri AK Parti'den ihraç edilen Aydın Şengül'ün yakın zamanda İyi Parti'ye geçeceği iddiası İzmir siyaset kulislerde konuşuluyor olması, Şengül’ün Eylül ayının sonlarında İYİ Parti saflarına katılacağı iddia edilirken AK Parti’de meclis üyeliği yapan Ümit Cingöz isimlerin de istifa ederek Şengül ile hareket edeceği parti kulislerine yansıdığını duyuyoruz. Seferihisar eski Belediye Başkanı, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Seferihisar Belediye Başkanı adayı olan, il yöneticiliği ve geçtiğimiz süreçte adı il başkanlığı için geçen Hamit Nişancı’nın da İYİ Parti’ye geçeceği iddia edildi. İYİ Parti’nin Nişancı’ya teklifte bulunduğu ancak Nişancı’nın bu teklife henüz yanıt vermediği iddia edildi. Bu isimler için neler söylemek istersiniz?

4da4122b-726a-4587-9b39-4d43242a2765.jpg

Kürşad Cebeci: İyi Parti Türkiye gündeminde adı geçen önemli bir parti olma yolunda ilerliyor. İYİ Parti, milletimizin teveccühü ile gün geçtikçe iktidar yolculuğunu perçinliyor. Bu isimler gibi daha pek çok isim kamuoyunda süreç içerisinde konuşulacaktır. Bu durum İYİ partimizin Milletimiz nezdinde iktidar olacağının yansımasıdır. Ancak biz bu yola çıkarken, İYİ Partiyi kurarken, çektiğimiz zorlukları ve bize yaşatılanları daha unutmadık. İYİ Partiyi kuran her bir neferin sorumluluğu omuzlarımızda biz milletimize söz verdik, asla onları hayal kırıklığına uğratmayacağız. Mustafa Kemal Atatürk'e bağlı vatanını müdafaa etme ruhuna sahip olan herkes elbette partimize gelebilir, ancak bugün il başkanımızın da yaptığı açıklama da da yer verdiği gibi, bu bahsi geçen isimlerle ne benim ne il başkanımın nede üst yönetimimizin herhangi bir görüşmesi, teması olmamıştır. Spekülasyona açık ve tamamı ile bizim dışımızda bir meseledir. İYİ Parti Türkiye Cumhuriyetinin son Kalesidir, Bu kuvayi milliye mücadelesini kimlerle verdi, çilesini kimlerle çektiysek, zafere onlarla varacağız, kimsenin şüphesi olması

Ak Partiden istifalar var İyi Parti’ye geçiyor

Üye sayılarının giderek arttığını belirten Cebeci, şu ifadelere yer verdi. “Yüzde 40 ile % 50 lik kısım Ak Partiden geçiş söz konusu. Diğer yüzdelikler ise farklı partiden % 20 likte ilk defa bir partiye üye olan vatandaşlarımız bulunuyor.” Dedi. Göreve geldiğimiz süreçten bu yana ortalama üye sayımız yaklaşık dört haneli rakamlara doğru yürüyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.