İYİ Parti İzmir'de bayramlaşma töreni

İYİ Parti İzmir'de bayramlaşma töreni

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı bayramlaşma töreninde buluştu.

İl binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine beraberinde İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç olduğu halde gelen İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, kısa sürede kurulan bir parti olmalarına karşın TBMM’de 42 milletvekili ile temsil edilen parti konumuna ulaştıklarını, yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza atmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

BEKLENTİMİZ DAHA YÜKSEKTİ ANCAK…

24 Haziran seçimlerinden beklentilerinin daha yüksek olduğunu ancak önlerine çıkarılan engeller nedeniyle daha fazla sayıda vekili meclise gönderemediklerini dile getiren İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu,

“Zamana sıkıştırılmış işler yaşıyoruz. Parti teşkilatımız kuruldu. Kongrelerle meşgul olduk. Baskın seçimle karşı karşıya bırakıldık. Çok başarılı sayılan bir seçim sonucuyla TBMM’de 42 milletvekili ile temsil edilen bir parti konumuna geldik. Beklentimiz daha yüksekti. Ancak önümüze çıkarılan engeller nedeniyle bu beklentiye karşılık bulamayan arkadaşlarımız oldu. Gönül daha iyi bir sonuç elde etmeyi isterdi. Sizlerin emeğiyle, alın teriyle sizleri mecliste temsil etmek üzere görevlendirildim. Sadece vekiliniz değil mücadele arkadaşınızım. Bundan sonra göreceksiniz ki herşey daha iyi olacak” dedi.

1 EYLÜL’DEN SONRA 81 İLE DAĞILIP…

“Önümüzde yerel seçim var. Yerel seçim için hazırlıklara başladık” diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmlir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, 1 Eylül’den sonra heyetler halinde 81 ile dağılacaklarını ve il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını belirleyeceklerini açıkladı.

TÜM HAZIRLIKLARIMIZI YEREL SEÇİMLERE GÖRE YAPACAĞIZ

Müsavat Dervişoğlu, yerel seçimlerden büyük bir başarıyla çıkmayı hedeflediklerini dile getirerek,

“Kongremizi tamamladık. Başkanlık divanı yeniden teşkil edildi. GİK ve Başkanlık Divanımızın yüzde ellisi yenilendi. Yeni bir kadroyla yolculuğumuza başlıyoruz. Teşkilatımızda boşalan kademelere ikamelerde bulunacağız. Tüm hazırlıklarımızı yerel seçimlere göre yapacağız. Daha önceden başlatılan çalışmalarımız hızlanacak. 1 Eylül’den sonra heyetlerle 81 ile dağılacağız. İl ve ilçelerimizde belediye başkan adaylarımızı belirleyeceğiz. Allahın izniyle yerel seçimlerden büyük bir başarıyla çıkmaya muvaffak olacağız. Desteğinize her zamanki gibi ihtiyacımız var. Siz bir yapıyı sıfırdan ele alarak siyasi parti konumuna taşıdınız. Yerel yönetimden başlayarak iktidara taşıyacağız. Bayram tadında nice bayramlar diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.