İYİ Parti İzmir'de kritik görevlendirme

İYİ Parti İzmir'de kritik görevlendirme

İYİ PARTİ İzmir İl Başkanı olduktan sonra kadrolarını oluşturup çalışmalarına başlayan, İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, seçimlerin yaklaşması üzerine görevlendirmelerini yapmaya başladı.

İl başkanlığı adaylığı sürecinde iddialı çıkışları ile gündeme gelen Başkan Sinan Bezircilioğlu, kritik noktalarda başdanışmanlarını belirledi. Özellikle İzmir’de MHP’den gelecek oyları dikkate alarak, daha önce Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl teşkilatında il başkan yardımcılığı, Karabağlar ilçesinde kurucu İlçe Başkanlığı yapan A. Murat Beydoğan’ı, Seçim Hazırlıkları ve Propagandalardan sorumlu Başdanışmanlık görevine getirdi.

whatsapp-image-2023-02-27-at-09-42-46.jpeg

İYİ Parti İzmir'in kuruluşunda kurucu il yöneticisi ve İzmir İYİ Parti il yönetiminde teşkilat başkanlığı yapan A. Murat Beydoğan, verilen görev ile ilgili yaptığı açıklamada; “Biz parti neferiyiz. İYİ Parti’nin iktidar yolunda ilerlemesi için elimizi her taşın altına koymaya hazırız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in öncülüğünde çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda her göreve hazırız. Sayın İl Başkanımız Sinan Bezircilioğlu’na böyle bir görevi bize layık gördüğü için teşekkür ediyorum. İzmir İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” sözlerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum