İYİ Parti İzmir'de seçim toplantıları hız kesmiyor

İYİ Parti İzmir'de seçim toplantıları hız kesmiyor

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda geçtiğimiz günlerde seçimler ile ilgili bir toplantı düzenlenmişti. Bugün de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ömer Karakaş'ın başkanlığında yine seçim gündemiyle toplantı alındı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda geçtiğimiz günlerde Genel Merkez İzmir Koordinatörü, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mehmet Avcı'nın başkanlığında, seçimler ile ilgili bir toplantı yapılmıştı. Bugün de İYİ Parti Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ömer Karakaş'ın başkanlığında 2 ayrı toplantı yapıldı. Toplantıların ilkinde İYİ Parti İl Başkanı M. Sinan Bezircilioğlu'nun katılımıyla İl Başkanlık binasında seçim ve istişare toplantısı yapıldı.

frlantlxwaivmlw.jpeg

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nın resmi hesabından yapılan paylaşımda ilk toplantının ardından, "Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanımız Ömer Karakaş'ın başkanlığında, İl Başkanımız M. Sinan Bezircilioğlu'nun katılımlarıyla İlçe Başkanlarımız ile ikinci bir istişare toplantısı gerçekleştirildi." notu da paylaşıldı.

frlall9xsamxua2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.