İYİ Parti İzmir'den Adnan Koç'a önemli görev

İYİ Parti İzmir'den Adnan Koç'a önemli görev

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda yönetim kurulu listesi belirlendi. İzmir siyasetinin ve iş dünyasının önde gelen ismi Adnan Koç İl Başkan Yardımcısı oldu.

Geçtiğimiz Ocak ayında İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu genel merkez tarafından görevden alınmış ve Genel Başkan Meral Akşener tarafından Avukat Ülkü Doğan İzmir İl Başkanı olarak atanmıştı.

11 Ocak’ta gerçekleştirilen atamanın ardından Ülkü Doğan’ın başkanlığında yönetim kurulu listesi belli oldu.100 kişiden oluşan yönetim kurulunda görev dağılımı da yapıldı.

ADNAN KOÇ İL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

İzmir siyasetinin ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden, beş dönem üst üste İzmir Ticaret Odası(İZTO) meclis üyeliği yapan ve İZTO meclis üyeliği devam eden, İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana çalışmalarını sürdüren parti üst kurul delegeliği de yapmış olan Adnan Koç, Ülkü Doğan başkanlığındaki yeni yönetimde İl Başkan yardımcılığı görevini üstlendi.

Adnan Koç yaptığı açıklamada, yeni yönetimin hız kesmeden çalışmaya başladığını ifade ederek yaklaşan yerel seçimler için İzmir’de durmaksızın çalıştıklarını, gerek Türkiye’de gerekse İzmir’de İYİ Partinin büyük bir başarı kazanacağını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.