İYİ Parti Konak'tan Şadırvan Çeşmesinin yıkılmasına tepki!

İYİ Parti Konak'tan Şadırvan Çeşmesinin yıkılmasına tepki!

Tarihi Kemeraltı Çarşısı’da gerçekleşen, basına da yansıyan Şadırvanaltı Camisi mevkiinde şadırvanın yıkılması ile ilgili haberle üzerine, İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığı Coşkun Tatar bölge esnafları ile görüştü.

Öncelikle gerçekleşen olaydan üzüntü duyduğunu belirten İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığı Coşkun Tatar, konu hakkında esnafların da farklı fikirleri olduğunu söyledi. Başkan bir kısım esnafın şadırvanın bakımsızlıktan dolayı kötü bir görüntüye sebep olduğunu aynı zamanda şadırvan yanındaki Telekom ve GDZ EDAŞ’a ait trafoların da çöp atık yeri haline geldiğini düşünen esnafların yanı sıra, çarşının sembol yapılarından biri olduğu görüşünde olan esnafların da olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2022-08-02-at-14-23-55.jpeg

Konunun ortak bir mutabakatla çözüleceğini umduğunu belirten İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığı Coşkun Tatar, sorunun başta belediye ve ilgili kurumlar olmak üzere taraflar arasında ortak akıl ve uzlaşı ile çözülmesi gerektiğini, çarşının dokusunun korunarak biran evvel çarşıya yakışır bir şadırvanın yapılması gerektiğini, konunun takipçisi olacağını belirtti.

whatsapp-image-2022-08-02-at-14-23-55-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.