İYİ Parti Menderes Teşkilatı, Belediye Başkan Vekili Özkan'ı ziyaret etti

İYİ Parti Menderes Teşkilatı, Belediye Başkan Vekili Özkan'ı ziyaret etti

İYİ Parti Menderes İlçe Başkanı Makas, 2. Olağan Kongresi sonrası yeni yönetimiyle birlikte ilçe protokolüne ziyarette bulundu.

İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas ve yönetimi 2. Olağan Kongre sonrası ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı son olarak, İlçe Kaymakamı Cevat Çelik ve İlçe Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan’ı ziyaret etti.

2-1.jpg

MAKAS’TAN YEREL SEÇİMLER HATIRLATMASI

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Makas, 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti olarak yoğun mesai harcadıklarını belirterek, “Menderes Belediyesinde Millet İttifakı bayrağını dalgalandırmak adına İyi Parti olarak üzerimize düşenin fazlasını yaptık ve hedefimize ulaştık” dedi.

1-1.jpg

Millet İttifakının Belediye Başkan Vekili Özkan’ın ziyaretler kapsamında kendilerini en iyi şekilde ağırladıklarını da ifade eden Başkan Makas, sözlerini şöyle sürdürdü; “Belediye Başkan Vekilimiz Erkan Özkan’ı makamında ziyaret ederek sohbet ettik. İyi Parti ailesine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”

İLÇE KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
İlçe protokolünü ziyaret kapsamında İlçe Kaymakamı Cevat Çelik’i de ziyaret ettiklerini belirten Başkan Makas, “İlçe Kaymakamımızı makamında ziyaret ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.