İYİ Parti Menderes, Yaralarımızı Birlikte Saralım Projesi başlattı

İYİ Parti Menderes, Yaralarımızı Birlikte Saralım Projesi başlattı

İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı, deprem bölgesine Yaralarımızı Birlikte Saralım Projesi başlattı.

Kampanya kapsamında, çoğunluğu salgın hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere yüzlerce ilaç deprem bölgesine ulaştırılmak için İyi Parti İzmir İl Başkanlığına teslim edildi.

3-1.jpg

YÜZLERCE KUTU İLAÇ TOPLANDI

“Yaralarımızı birlikte saralım” kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulunan İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in deprem bölgesindeki incelemelerinin ardından bölgede ilaç eksikliği olduğu bilgisini paylaşınca hemen harekete geçtik. Sağ olsunlar vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı davrandılar ve 4 gün gibi kısa bir sürede yüzlerce kutu sıfır ve kullanılmamış ilacı İlçe Binamıza getirdiler. Bu anlamda iyi yürekli tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

2-1.jpg

ÇOĞU İLAÇ SALGIN HASTALIKLAR İÇİN

Bölgedeki hijyen sıkıntısından dolayı salgın hastalıkların da yaygınlık gösterdiğini belirten Başkan Makas, şöyle devam etti; “Şu anda bölgedeki en büyük tehlikelerden biri salgın hastalıkların yayılması. Bu anlamda bizler önceliği ishal gibi salgın hastalıkları tedavi edecek ilaçlara verdik. Onun dışında, çocuklarımız için ateş düşürücü, ağrı kesici, soğuk algınlığı gibi ilaçlar ve maske, sargı bezi, biberon gibi ihtiyaç malzemelerini kutularımıza ekledik. Hazırladığımız kutuları da bölgeye teslim etmek üzere İl Başkanlığımıza teslim ettik. Bu anlamda sürecin başından beri koordinasyonu en iyi şekilde yürüten İl Başkanımız Sayın Sinan Bezircilioğlu’na, il yönetimimize, ilçe teşkilatımızın kıymetli üyelerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.