İYİ Parti Menderes'ten asgari ücret tepkisi: Çözüm sandıkta!

İYİ Parti Menderes'ten asgari ücret tepkisi: Çözüm sandıkta!

İYİ Parti Menderes İlçe Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Arı, “Asgari ücret artmış gibi gözüküyor ve insanların gözünü böyle boyayacaklar” dedi.

İYİ Parti Menderes İlçe Başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücret açıklaması sonrası değerlendirmede bulundu.

Mali İşler Başkanı Kürşat Arı, açlık sınırı ile asgari ücreti kıyaslayarak şunları kaydetti; "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıkladığı asgari ücret karşısında açlık sınırı 7 bin 785 lira… Kimileri bu artıştan duyduğu memnuniyeti dile getirecek ama maalesef ki hesap ortada…”

1.jpg

“ÇÖZÜM BASİT, ÇÖZÜM SANDIKTA”

Mali İşler Başkanı Arı, İyi Parti iktidarında ekonomik sıkıntıların çözüleceğini belirterek sözlerini şöyle noktaladı; “2021 yılına göre düşündüğümüzde asgari ücret artmış gibi gözüküyor ve insanların gözünü böyle boyayacaklar. Ama o gün enflasyon oranı %36,08 iken 2022 kasım ayının enflasyon oranı ise %84,39… Hepimiz şunun farkındayız ki alım gücümüz gittikçe azalıyor ve zengin ile fakir arasındaki makas iyice açılıyor. Menderes’te de İzmir’de de Türkiye’de de durum ortada… Çözüm basit, çözüm sandıkta. Bizler İyi Parti’nin liyakatli ve nitelikli kadroları olarak, yerelden başlayarak genele doğru bu haksız düzeni düzelteceğiz ve bu oyunu bozacağız. Çünkü biliyoruz ki çok az kaldı.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.