İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı törenle açıldı!

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı törenle açıldı!

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in katılımıyla açıldı.

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nı açılış törenine TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar ilçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

img-20220603-wa0069.jpg

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci yaptığı açılış konuşmasında: “Açılışımıza hoşgeldiniz. Hep birlikte güçlü Türkiye hayalimizi gerçekleştireceğiz. Artık hiçbirşey eskisi olmayacak. Bugün bir kıvılcım olarak başlayan mücadelemiz ateşe dönüştü. Bu mücadele için hiç yorulmadan ve inançla çalışacağız. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ise hiç bir zaman ayrılmayacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi başaracağız” dedi.

img-20220603-wa0102.jpg

“TERBİYESİ MÜMKÜN OLMAYAN İNSANLAR VAR”

İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gezi eylemcilerine ilişkin kullandığı ifadeleri eleştirerek: “Terbiyesi mümkün olmayan insanlar var. Gezi olaylarını bahane edilerek kadınlar için hoş olmayan ifadeler kullanıldı. Bu iş ananı alda git dedikten sonra başladı. Sayın Cumhurbaşkanı bu lafları ediyor. Fakat Recep Tayyip Erdoğan olarak söylediklerine karşı cevap verdiğimizde Cumhurbaşkanına hareket etmekle yargılanıyoruz. Ağzına biber sürsenizde çare yok. Bunları sandıkta tepe taklak edeceksiniz. Siyasetin terbiyesi gerçekten önemli. Bütün bunları sarf eden insanın Cumhurbaşkanlığı makamında olması bizim üzüntümüzdür. Bu kadar hareketin karşısında saygımızı korumamızda çok zor oluyor. Fakat biz onlara ahlak dersi vermeye devam edceğiz. Toplumda zedelenmemiş hiç bir kurum kalmadı. Bunlar uğurlandıktan sonra Türkiye’de taşlar yerine oturacak. 20 yıllık tahribatın üzerinden geleceğiz” dedi.

img-20220603-wa0068.jpgimg-20220603-wa0083.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.