İYİ Parti Seferihisar'da deprem: Kurucu ilçe başkanı istifa etti!

İYİ Parti Seferihisar'da deprem: Kurucu ilçe başkanı istifa etti!

İYİ Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen basın toplantısında İlçe Başkanı Kürşad Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti’den istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı tarafından basın toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Kürşad Cebeci ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Cebeci ve üyeler, partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.

whatsapp-image-2024-02-18-at-12-44-00-1.jpeg

İlçe Başkanı Kürşad Cebeci yaptığı açıklama şunları söyledi: “25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti’yi zor bir süreçte kurduk. Zorlukları bertaraf ederek bugünlere geldik. Genel Başkanımızın söylediği bir söz vardı. ‘Karar alırken benimle vicdanınız arasında kalırsanız, vicdanınızı dinleyin’ demişti. Belediye başkanlığı belirleme süreçlerinde Seferihisar İlçe Teşkilatımızın görüş, onay ve kanaatleri alınmamış, bilgimiz dışında bize şifaen adaylık tebliğ edilmiştir. Kongreyle seçilmiş Seferihisar İlçe Teşkilatımızın yok sayılması sonucunda bütün bu süreçleri birlikte değerlendirdik. Bu karar yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmemiştir. Sayın Meral Akşener’in bizlere telkin ettiği gibi vicdanımızın sesini dinleyerek istifa ediyoruz.”

Öte yandan İzmir İl Teşkilatı tarafından dün yapılması planlanan ve Hamit Nişancı’nın adaylığının açıklanması beklenen Musavat Dervişoğlu’nun basın toplantısı da iptal edilmişti.

whatsapp-image-2024-02-18-at-12-44-01.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.