İYİ Parti Selçuk'ta toplu istifa: Filiz Başkan'ı destekleyeceğiz!

İYİ Parti Selçuk'ta toplu istifa: Filiz Başkan'ı destekleyeceğiz!

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığında toplu istifa yaşanırken, istifa edenler CHP'nin Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'i destekleyeceklerini belirtti.

Eski İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Görür, parti tabanında birliği sağlayarak ortaya koyduğu tavırla hem Efes Selçuk’a hem de Türkiye’ye örnek ordu. İYİ Parti'nin Selçuk teşkilatından istifa eden 100’ün üzerinde partili arkadaşıyla birlikte duruş sergileyen Levent Görür, beraberindeki partili arkadaşlarıyla birlikte CHP’li Filiz Ceritoğlu Sengel'in yolunda durarak destek vereceklerini açıkladılar.

y-part-destek-2.jpg

BİZ SELÇUK’TA TABANDA İTTİFAKIMIZI KURDUK

Partiden istifa eden arkadaşları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Eski İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Görür yerel seçim sürecindeki tavrı hakkında şunları söyledi: “Çalışmalarını beğendiğim, 5 yıldır belediye başkanlık görevini yapan hatta son zamanda adı ciddi anlamda büyükşehir adaylığı için geçen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’i, şahsi olarak destekleme kararı aldım. Yaklaşık 15 gündür teşkilatla görüşüyorum. Bugüne kadar olumsuz bir tepki almadım. Gerçekten çok büyük olumlu tepki aldım. Biz Selçuk’ta tabanda ittifakımızı kurduk. İnşallah bu ittifakla yola yürüyüp 31 Mart’ta da Filiz Ceritoğlu Sengel’in yanında, seçimlerde destek olacağız. İnşallah bu tavrımız İstanbul’a, Ankara’ya ve diğer yerlere de sirayet eder. Biz hep tabanda birlik diyorduk. Bunu biz Selçuk’ta başardık Allah’ın izniyle. Gerisi, darısı bütün Türkiye’nin başına”

FİLİZ BAŞKAN’A DESTEK VERECEĞİZ

2019 yılından beri İYİ Parti’nin içerisinde olduğunu, çeşitli kademelerde görev aldığını, yaklaşık 2 yıldır da İyi Parti İlçe Başkanı olarak görev yaptığını belirten Deniz Kayapınar, “Biz İyi Parti’nin güçlenmesi, gelişmesi, büyümesi için gerekli çalışmalarda bulunduk. Birçok insanı partimize üye yaptık. Ancak gelinen noktada parti içi yaşanan gelişmeler neticesinde İyi Parti’den istifa etme kararı aldım. Hem ilçe başkanlığından hem de üyelikten istifa ettim” dedi.

Bu yerel seçim döneminde, bundan sonraki süreçte Selçuk’ta istifa eden arkadaşlar ve üyeler ile görüştükleri belirten Deniz Kayapınar; “Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi’ni yani Filiz Başkan’ı destekleme kararımız var. Arkadaşlarımızın da görüşleri bu şekilde” diye konuştu.

y-part-destek-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.