İYİ Parti ve CHP’den istifa edenler MHP’ye katıldılar

İYİ Parti ve CHP’den istifa edenler MHP’ye katıldılar

MHP İzmir İl Başkanlığına katılımlar devam ediyor. İzmir’in çeşitli ilçelerinde İYİ Parti, CHP, Gelecek ve Deva Partilerinden istifa ederek MHP’ye katılımlar dün Narlıdere’de de devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Veysel Şahin, “Partimize katılan arkadaşlarım ve kardeşlerim gönül ordumuza girmişler, 2023 lider ülke Türkiye sevdasında buluşmuşlar ve hedef için yola çıkmışlardır. Biz bu güçle bütün engelleri aşacak İzmir’den yükselteceğimiz bayrakla Cumhur İttifakı’nı şahlandıracağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’in otuz ilçesinde üye kampanyası başlatan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin bugün de Narlıdere İlçe Başkanlığı tarafından tertip edilen katılım törenindeydi. Narlıdere ilçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltılı üye katılım töreninde konuşan il başkanı Şahin, “Türk milleti her türlü zorluğu yenebilecek güçtedir. Partimize katılımlar bu gücün harekete geçmesinin işaret fişeğidir. Türk milleti daha önce de birçok sıkıntılı evreye girmiş, fakat gösterdiği azim ve kararlılıkla bu cenderelerden çıkmasını bilmiştir. MHP işte bu azim ve kararlılığın siyasi mekanizması, Türkiye Sevdalılarının toplanma yeri ve Milli taarruzun karargâh merkezidir. Bugün aramıza katılan bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Onlarla birlikte yol yürümek ve Lider Ülke Türkiye için 2023 yılına doğru birlikte adım atmak gerçekten bizler için onur vericidir. Hoş geldiler sefalar getirdiler” dedi.

mhpnarliderekatilim-4.jpeg

Ekonomik savaşı kazanacağız

Narlıdere ilçe başkanlığının tertip ettiği katılım töreninde son günlerde yaşanan ekonomik saldırlar hakkında da konuşan il Başkanı Şahin, “bugün partimize hemşehrilerimizin çeşitli ekonomik dilimlerinden katılımlar oluyor. Aramızda iş adamlarımız var, esnafımız var, işçilerimiz var ve tarım sektörümüzden arkadaşlarımız var. İşte bu birliktelik, ekonomik savaşta nasıl bir araya geldiğimizin göstergesidir. Omuz omuza verdiğimizin tescilidir. Yaşadığımız ekonomik savaşı mutlaka kazanacağız. İnsanımızın böyle kararlı olması bizlere büyük güç veriyor. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde MHP çatısı altında bir araya gelen bu aile Türkiye’yi geleceğe taşıyacak ailedir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin aydınlık geleceğidir” ifadelerini kullandı.

mhpnarliderekatilim-2.jpeg

Keskin: Narlıdere’de Buluşma Noktası MHP’dir

Rozet takma töreninde konuşan MHP Narlıdere ilçe başkanı Metin Keskin de yaptığı konuşmada şunları söyledi; “İlçemiz tarım, turizm, esnaf, sanayici, tüccar, işçi, memur ve serbest meslek sahiplerinin ikamet ettiği İzmir’in en önemli ilçelerinden biridir. Bütün bu sektörlerde faaliyet gösterenlerin, yaşanılan bu zor günlerde MHP çatısı altında buluşması muhalefete verilen en güzel cevaptır. MHP Narlıdere’de buluşma noktasıdır. İlçe teşkilatımız ve partimize katılan yeni üyelerimiz ile birlikte Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve genel merkezimizin emrinde, İl Başkanımızın bir adım ardında insanlarımızın hizmetinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.

mhpnarliderekatilim-5.jpeg

MHP’ye Toplu Katılımlar

MHP Narlıdere ilçe teşkilatının tertip ettiği katılım töreninde coşkulu anlar da yaşandı. Yakında askere gidecek olan bir grup Narlıdere’li genç de MHP’ye katılıp İl Başkanı Veysel Şahin ile fotoğraf çektirdi. Katılım töreninde Afyonlular Dernek Başkanı İbrahim Dumlupınar ve yöneticileri de MHP’ye katılıp rozetlerini taktılar. Törende Göztepe Yalı Derneği’de İl Başkanı Veysel Şahin’de Göztepe Forması hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.