İYİ Parti'den sağlıkta şiddet açıklaması

İYİ Parti'den sağlıkta şiddet açıklaması

Sağlık çalışanlarının maruz kaldığı şiddet hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, "Şiddete karşı, sağlık çalışanlarımızın yanındayız" dedi.

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte son zamanlarda gitgide artan ve Sağlık çalışanlarımıza uygulanan şiddete karşı farkındalık yaratmak adına, önce Seferihisar Toplum sağlığı Merkezini ve sağlık ocaklarındaki sağlık çalışanlarını, ardından Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Serhat Özpirinçci ve doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarını ziyaret edip hediyelerini takdim ettiler.

img-20220720-165751.jpg

İlçe Başkanı Kürşad Cebeci yaptığı açıklamada; "Özellikle covid-19 pandemisi sırasında gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan sağlık çalışanlarımıza her zaman desteğimiz devam edecek. Sağlık çalışanlarımıza minnet borçluyuz, daha iyi şartlarda hizmet vermek en tabii hakları, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederek ,İYİ Parti olarak sağlıkta şiddete karşı, her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız" ifadesini kullandı.

img-20220720-165456.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.