İyi Partili Cebeci: İnandık, başaracağız

İyi Partili Cebeci: İnandık, başaracağız

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, seçimlere ilişkin bir açıklama yaparak "İnandık, başaracağız . İYİ ve güzel günlerin şafağına az kaldı.

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ilk tur ve Milletvekilliği seçimleri ile 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Başkan Cebeci, 14 Mayıs Seçimlerinde halkın yöneticilere bir mesaj verdiğine dikkat çekti.

1684309522737.jpg

Cebeci şunları aktardı; "Vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için demokratik hakkını kullanıp 14 Mayıs’ta sandığa giderek sözünü söylemiş, vermek istediği mesajı vermiştir. Milletvekilliği seçimleri bitmiş ve TBMM’de yeni dönemde görev yapacak milletvekilleri belirlenmiştir. Ancak milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda ilk turda hiçbir adaya Cumhurbaşkanlığı yetkisi vermemiş ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs’ta tekrar edilmek üzere ikinci tura kalmıştır. Türk Milletinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ikinci tura bırakarak vermek istediği mesajı iyi okumalı ve gereken değerlendirme yapılmalıdır. İYİ Parti’nin mensupları olarak seçim kampanya döneminin başından sonuna kadar sahada vatandaşlarımızla yan yana olduk ve son gün, son saate kadar üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalıştık. Bu süreçte bizlere teveccüh gösteren ve sandıkta iradesini İYİ Partiden yana kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Millet İttifakının iki büyük paydaşından biri olan İYİ Parti, Cumhurbaşkanlığı için ise tüm kadroları ile gerek saha gerekse tüm siyasi çalışmalarda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olmak için gereken hassasiyetle çalışmıştır. Gelinen noktada vatandaşlarımız sandıkta verdiği karar ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ikinci tura bırakmıştır. Türk milletinin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda neticelendirecek bir irade ortaya koymayıp, ikinci tura bırakmasının iyi analiz edilmesi ve Milletin iradesinin talep merkezindeki hassasiyetlere cevap verilmesi elzemdir. Millet İttifakı’nın yarattığı sinerji ,21 yıl sonunda değişim talebi olan tüm vatandaşlarımıza bir umut olmuş ve bu umut halihazırda devam etmektedir. Bu umudun gerçeğe dönüşmesi ve değişim talebi olan milyonlarca insanın geleceğe dair beklentilerinin üzerine doğan Güneş olmak için, birinci tura kadar geçen sürede yaşananlar sebepleri ve sonuçları ile iyi analiz edilip Millet iradesinin çoğunluğuna etki edecek siyasi çalışma ve planlamalar yapılmalı alınması gereken radikal kararlar alınmalıdır. Türk Milleti son sözünü söylememiş, sadece gereken uyarıyı yaparak iki haftalık bir süre tanımıştır. Millet ittifakının ortak adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanımız olarak milletimizin teveccühünü kazanması adına azim ve kararlılık korunmalı, 28 Mayısta gerçekleşecek olan ikinci tur için gerekenler ivedilikle yapılarak millet iradesine gidilmelidir. "

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi ; ” Umutsuz durumlar yoktur,umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim” sözü mücadelemize kararlılık ve inançla devam etmemiz gerektiğinin en net ifadesidir. Türk Milletinin feraseti yüksektir ve gereken en doğru değerlendirmeyi yapacaktır.

Bizlere düşen ise,birlik ve beraberlik içinde çalışmak, milli iradenin tecellisi için 28 Mayıs’ta sandıklara gitmek ve değişim için gereken kararlılığı göstermektir. İYİ Parti'nin her bir neferi,bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Türk milletinin yüklediği sorumluluğun bilinci ile aynı inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edecektir. İnandık,başaracağız . İYİ ve Güzel günlerin şafağına AzKaldı. Kamuoyuna saygıyla…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.