İYİ Partili Dervişoğlu: Tayyip Erdoğan emekli olacak

İYİ Partili Dervişoğlu: Tayyip Erdoğan emekli olacak

İYİ Parti İzmir birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, “Tayyip Erdoğan emekli olacak, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, Meral Akşener de Başbakan olacak” dedi.

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili, İzmir birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Gaziemir’de partililere ve vatandaşlara seslendi.

dervisoglu-8.jpeg

Çok önemli bir seçimin arifesinde olduklarını vurgulayan Dervişoğlu, “Kampanya başlamadan önce, 'Sahaya terimizi damlatmayacağız, sahaya terimizi akıtacağız' demiştim. Bizler sizleri temsil eden kişiler olarak, adaylarımız olarak, neyimiz varsa sahaya dökmeye çalıştık. Her gün bir yerde bulunduk, sabahtan akşama kadar koşturarak sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamaya çalıştık ama bizden daha fazla sizler çalıştınız değerli dava arkadaşlarım, Allah hepinizden razı olsun. Hakikaten sahayı terinizle suladınız, gittiğimiz her yerde sevgi, saygı, itibar görmemize vesile oldunuz. Siyasetin ana malzemesi sevgidir. Sevgi olduğu için birlikteyiz, büyüğüz ve iktidara yürüyeceğiz” dedi.

dervisoglu-6.jpeg

"BU BÜYÜK MİLLETE BORCUMUZ VAR"

Dervişoğlu, şunları söyledi: “Önümüzdeki seçimler, diğer seçimlerden çok farklı. Sadece Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. O iş bitti zaten, kazanıyoruz. TBMM'de güçlü bir İYİ Parti grubu oluşturacağız, güçlü bir Millet İttifakı grubu oluşturacağız. O da şimdiden belli. Allah'ın izniyle başarıyoruz. Üçüncü büyük görevimiz 2018'de itibaren yürürlükte olan, adına 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' dedikleri ama her geçen gün tek adamlığa evirilen, bu büyük milletin kaderini bir kişinin iki dudağı arasına terk eden sistemi değiştireceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gidecek, parlamenter demokratik sistem yürürlüğe girecek. Bunun gerçekleştirilebilmesi için TBMM'de İYİ Parti'nin kalabalık bir milletvekili sayısı ve güçlü bir parti grubuyla temsil edilmesi lazım. Hiçbir şey kendi kendine olmuyor. Çalışmak lazım. Emek vermemiz lazım. Bu büyük millete borcumuz var. Bu büyük millete borcumuzu ödemek için çabalamamız lazım. Daha yapacak çok işimiz var. Neyimiz varsa ortaya koyacağız; bilgimizi, birikimimizi, tecrübemizi, kabiliyetimizi, emeğimizi neyimiz varsa ortaya koyacağız. Türkiye'yi bugünkü karanlık günlerden kurtarıp, aydınlık ufuklarla buluşturacağız. Bu ülkeyi aydınlatmaya Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ampulünün yetmediğini artık bu büyük millet görmüştür. Artık bu büyük milletin, büyük enerjiye yani güneşe ihtiyacı var. Durup dururken İYİ Parti'nin amblemini güneş yapmadık. Onun mavi zemin üzerinde temsil edilmesi de tesadüfen gerçekleşmedi. Gök kubbe bizim çadırımız, güneş de sancağımız olsun diye gerçekleşti."

İYİ Parti İzmir birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, “Pazar günü oyumuzu kullanacağız, ondan sonra da namusumuz saydığımız vatandaşımızın oylarına sahip çıkmak adına sandık başlarından ve seçim kurullarından ayrılmayacağız. Sandıklar açılıp, zaferle buluşuncaya kadar mücadelemiz sürecektir. Bu mücadeleye, o hikâye büyük olan mücadeleye, İYİ'lerin ve cesurların başlattığı bu büyük mücadeleye darbe vurabilmek için bir takım manipülatif olaylarla da karşı karşıya bırakılıyoruz. İftiralara uğruyoruz. Hiç üzülmeyin kurulduğumuz günden beri bize iftira atıyorlar, yıkıp geçiyoruz. Tuzaklar kuruyorlar, aşıp geçiyoruz. Bazı kanallarda İYİ Parti'yi hiç hak etmediği biçimde iftira bombardımanına tutuyorlar. Yazmış bir tanesi; İYİ Parti ve şahsımı PKK ile ilişkilendirmiş. Beni, Hüsmen Kırkpınar’ı, Öztürk Keskin’i, Sinan Bezircilioğlu’nu, kısacası hepimizi PKK ile ilişkilendirene siyaset kürsüsünden cevap verilmez, onun problemine psikiyatristler baksın. Kim ki bir İYİ Partiliye, PKK ile ilişkisi var diyor, onun yeri siyaset kürsüsü değil akıl hastanesidir” dedi.

Dervişoğlu, şöyle konuştu: “Eski partimi yönetenler, o partiden aday olup da hakkımda konuşanlar, muhataplık ilişkisi olsun da şöhretim artsın diyenlere buradan sesleniyorum; boş yere konuşmayın. Hala mirasımı yiyorsunuz. Onun bunun yazıhanesinde atıp tutanlar bana sadakat dersi veremezler. Ben kişiye sadakat göstermem, benim sadakatim milletimizedir. Beni tanıyorsunuz, ben eski partimin yönetilme biçimine ve hedeflerinden uzaklaştırılmasıyla alakalı olarak şikayetlerimi gizli kapaklı yapmadım. Ben o partide yapılması gerekenleri sizlerle birlikte yaptım. Genel Başkanlığa bile aday oldum. Yüreği yetmeyenler, olup biten olumsuzluklara karşı doğru düzgün ses çıkaramayanlar, koskoca Türk Milliyetçiliği davasının siyasi organizasyonu olduğu iddiasında bulunup, Bozkurt'u Rabia ile eşitleyenler benim nazarımda bir hiçtirler, boşuna konuşmasınlar. Bu zamana kadar bunları söylemedim, bazı şeyler kanıma dokundu. Ben ve arkadaşlarım, MHP içinde mücadele verirken neler söylediğimizi gayet iyi biliyoruz. Bizim söylediklerimizden video çıkarıp, görüntüleri kolajlayıp, ondan sonra orada burada paylaşmanın ve bundan siyasi rant devşirmeye çalışmanın hiçbir anlamı yok. Kimin doğru, kimin yanlış olduğunu size millet gösterecek. Muhatabım ve muhatabımız olamazsınız. Biz Türk Milliyetçiliğinin bedeli ödeye ödeye milliyetçi olduk. Türk Milliyetçiliğimin ve Ülkücülüğümün zekatını versem bu beylerin 7 sülalesine 40 yıl yeter Allah'ın izniyle”

dervisoglu-5.jpeg

Dervişoğlu, sözlerini şu sözlerle tamamladı: “Tayyip Erdoğan emekli olacak, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, Meral Akşener de Başbakan olacak. Biz herkesin siyasi geçmişine saygı gösteren insanlarız, bizim partimize her partiden gelenler var, hatta son zamanlarda Adalet ve kalkınma Partisi ve MHP’den yoğun şekilde gelenler var. Gelenlere saygı göstermekle kalmıyoruz, gelenlerin tecrübelerinden de yararlanıyoruz. Biz Süleyman Demirel'in kıratının süvarilerine de saygı gösteriyoruz. Biz Rahmetli Turgut Özal'ın arılarına Bülent Ecevit'in güvercinlerine de, Alparslan Türkeş'in bozkurtlarına, Necmettin Erbakan'ın mücahitlerine de saygı gösteriyoruz. Biz durup dururken büyük bir aile olmadık. Siyasi geçmişimizden dersler çıkardık ve bu ülkeye emeği olan herkesin huzurunda saygıyla eğilmeyi bildik. Onun için bize İYİ'ler diyorlar”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.