İYİ Partili Keskin: Balçova benim evim

İYİ Partili Keskin: Balçova benim evim

İyi Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Balçovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını her gittiği yerde görüştüğü vatandaşlara ileterek, seçim çalışmalarına devam eden Öztürk Keskin, Balçovalılar Kültür ve Dayanışma derneği Başkanı Mustafa Dikmen ve yönetimini ziyaret etti.

ozturk-keskin-balcovalilar-dernegi.jpg

Yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Balçovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dikmen ; “Bir Balçovalı olarak, Öztürk Keskin’i Ankara’da görmekten büyük mutluluk duyacağız. İzmir birinci bölgeden kendisini Ankara’ya göndereceğiz. 14 Mayıs kadınlar noktasında önemli bir seçim. Ben Türk kadınlarının sandıkta çok iyi bir ders vereceğinin inancındayım. Bu seçimin vatanımıza, devletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İyi Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, dernek başkanı ve yönetimine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek ; “Balçova bizim kendi yerimiz. Biz birlikte güçlüyüz. Balçovalı kimliğimle her zaman gurur duydum. Çıktığımız bu yolda desteğinize ihtiyacımız var. Seçim çalışmalarımızda ziyaret ettiğimiz yerlerde “Bir Oy Kemal’e Bir Oy Meral’e” diyoruz. Balçova’da herkesin daha fazla desteğine ihtiyacımız var benim evim burası. Balçova’da rekor kırarak tarih yazalım. Balçova’nın gücünü biliyorum. Biz burada birlikte hareket edersek bir çok şeyi değiştirebiliriz” Sözlerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.