İYİ Partili Keskin'den çocuklara 23 Nisan hediyesi

İYİ Partili Keskin'den çocuklara 23 Nisan hediyesi

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara çeşitli etkinlikler düzenledi.

MEDYA EGE - İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara bir program hazırladı.

whatsapp-image-2023-04-24-at-10-07-37.jpeg

Çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ikram eden aday Keskin, "Bugün çocuklar gibi şendik... Bir oyun ki seni alıp başka diyarlara götürür. Yeni bir dünya, küslüğün, umutsuzluğun, savaşın olmadığı bir dünya. Orda her şey güzeldir. Herkes mutlu. Kimse kimseyi düşürmez yere. Çünkü yerlerde taş yoktur. Bir kaydırak var kayar çocuk ordan. Bir salıncak vardır uçurur seni bulutlara. Bir mutfak vardır, en güzel yemek kokuları yayılır. Bir öksürük sesi vardır, doktorculuk oyununda. Bizim çocuklar hep bu diyarlardadır. Büyüklerin imrendiği, hep o zamanlara dönmek istedikleri zamanlarda yaşar çocuklar. Bizim çocuklar, oyunlarda bulur huzuru, mutluluğu. Oyun demek çocukların hayatlarındaki en büyük servet. Hep çocuk kalanlarsa dünyanın en zengin insanı..." dedi.

whatsapp-image-2023-04-24-at-10-07-38.jpegwhatsapp-image-2023-04-24-at-10-07-35-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.