İYİ Partili Okyay'dan seçim açıklaması

İYİ Partili Okyay'dan seçim açıklaması

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alpay Okyay 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilli seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alpay Okyay, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2023-03-16-at-09-00-37-1.jpeg

Okyay şunları aktardı: "Ben ve komisyonum sahada çalışmayı ve siyaset yapmayı seviyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını iyi biliyoruz. Başta ekonomi ve durdurulamayan yüksek enflasyon olmak üzere, esnafımızın durumu, ülkemizde ve şehrimizdeki mülteciler, yakın zamanda hepimizi yasa boğan deprem ile ilgili öncesi ve sonrası yapılan yanlışlar başta olmak üzere ülkemizin ve İzmir'imizin her sorununa ve gündemine hakimiz, çözümlerimiz hazır. İlçe başkan yardımcılarımız ile istişare toplantıları yaparak çalışmalarımızı büyütmeye, İzmir geneline yaymaya gayret ediyoruz. Bu doğrultuda, halkımızın içinde çalışmalar yaparak ülkemize, İzmir'imize ve vatandaşlarımıza fayda sağlayabileceğimize eminiz."

14 Mayıs'taki seçimlerin yakın tarihin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Alpay Okyay " Tüm olumsuzlukların başı Başkanlık sistemi. 2018'de Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan ver yetkiyi gör etkiyi dedi ve milletimiz Başkanlık sistemi için yetkiyi verdi. 5 senede ekonomi basta olmak üzere her sorunumuzda başkanlık sisteminin etkisi maalesef ki ortada. Milletimiz başkanlık sisteminin yanlışlarını gördü ve bu seçimde verdiği yetkiyi geri alacaktır" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum