İYİ Parti'li Ükünç'ten 30 Ağustos mesajı

İYİ Parti'li Ükünç'ten 30 Ağustos mesajı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Ükünç  "Büyük Taarruz'un Başkomutanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Ükünç yazılı olarak yaptığı açıklamada “30 Ağustos 1922  Dumlupınar'da istiklal mücadelemizi zaferle tamamladığımız tarihtir.Başkomutanlık Meydan Muharebesi ; Milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini,vatanını, bayrağını ve hürriyetini işgalci güçlere karşı destansı mücadele nihayetinde elde ettiği büyük zaferle ayrılmaz bir bütün olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu zafer Türk Milleti'ni yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına ve zulümlerine ; Yoksulluk ve tüm olumsuzluklara karşı aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya,Türk Milleti varlığından,birliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini, şanlı ayyıldızlı Bayrağımız ,bağımsızlığımızın timsali olarak milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır diye haykırdığı,aziz milletimizin şanlı zaferidir.

Bağımsızlık ve özgürlüğe olan aşkımız bu günde 30 Ağustos 1922 günü kadar canlıdır. Geçmişteki mücadelemizden ve zaferlerimizden aldığımız güç ve moralle Cumhuriyetimizin laik,demokratik, sosyal hukuk devleti,hukuka ve insan haklarına saygılı yönetim anlayışıyla her alandaki eksikliklerimizi hızla gidererek,yeni ekonomik ve siyasal zaferlere imza atarak, muasır medeniyet hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmalıyız.” Ya İstiklal,Ya Ölüm “ diyen ruh, Bağımsızlık ve Özgürlüğün teminatı olan adalet mücadelesinin daimi ateşidir.

30 Ağustos 1922, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, vatanımızın düşman işgalinden kurtarılarak, Türk Milletinin tarih sahnesinde bağımsızlığına kavuşmasındaki en önemli tarihlerden birisidir. Bu zafer, pervasız bir işgalle tarihe gömülmek istenen bir milletin, küllerinden yeniden doğarak, şahlanıp kendine gelişinin destanı olmuştur.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve milletimizin Zafer Haftası’nı kutluyorum.” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.